Ali DEMİRDAĞ

TAHLİL

yozgatgazetesi@yahoo.com

Ali DEMİRDAĞ

yozgatgazetesi@yahoo.com

       1954 yılında Sorgun'da doğdu.
        İlkokulu köyünde, orta öğrenimini Çorum'da, Yükseköğrenimini de Erciyes Üniversitesinde Lisans düzeyinde tamamladı.
        İlk görevine Diyanet Teşkilatında 1973 yılında Kayseri'de başladı. Daha sonra 1977 yılında öğretmenlik yaptı. 1979 yılında Yozgat İmam Hatip Lisesi müdürlüğüne atandı. 1984 yılında Devlet Lisan Okulunda bir yıl İngilizce eğitimi aldı. 1985 yılında Yozgat Milli Eğitim Müdür yardımcılığına getirildi. Bu görevi sürdürürken Yozgat Kültür ve Turizm Müdürlüğünü de vekaleten yürüttü. 1990 yılında Uşak Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atandı.
        3 yıllık görev süresinden sonra 1993 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesine Daire Başkanı olarak atandı. Bu görevde 25 yılını doldurduktan emekli oldu.
        Emekli olduktan sonra Yozgat'ta özel bir sektörde yöneticilik yaptı. Halen Yozgat'ta özellikle yükseköğretime hizmet veren bir vakfın yönetim kurulu başkanlığını yapıyor.
2000 yılından bu yana gazetemizde köşe yazılarını sürdürüyor. YOZGAT gazetesindeki makalelerini "Çağı yakalamak" ve "Kanada Mektupları" adlı kitaplarında da yayınlanmıştır. Evli ve bir çocuk sahibidir. İngilizce, Arapça, Farsça, Osmanlıca biliyor

Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ