Ali DEMİRDAĞ

TAHLİL

yozgatgazetesi@yahoo.com

BOZOK ÜNİVERSİTESİ VE BİR TEŞEKKÜR

Üniversiteler, birer bilim merkezi olmakla birlikte kurulduğu şehirler için; sosyal, kültürel ve ekonomik yönden de birer lokomotif görevi ifa ederler.

Zaman itibariyle biraz gecikmiş te olsa, Yozgat’ta kurulan Bozok Üniversitesi kısa sürede kuruluşunu tamamlamış ve gelişmesine de hızla devam etmektedir. Özellikle bilimsel çalışmaları ve sağlık hizmetlerini yakînen takip eden birisi olarak ben şahsen, Üniversitemizle gurur duyuyor, iftihar ediyorum.Yozgat’ın istikbalinde ve talihinin dönüşmesinde en önemli bir unsur olacağına da inanıyorum.

İnsan fıtratı daima; iyiye, güzele, kemale, tertip ve düzene müştak olduğu için ufak-tefek arıza ve noksanlıklar hep göze batar. Ama aslolan; “Huz mâ safâ, de’mâ keder” yani, “Her şeyin iyisini al, kötüsünü bırak” düsturu ile hareket edip, bardağın dâima dolu tarafını görmek insanın mutluluğunu bir kat daha artırmaktadır.

İşte benim, bu sebeple bir ekibe, bu sütunda özel bir TEŞEKKÜR’üm var:

Kıymetli Refikam Emine Demirdağ’ın, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, önemli bir operasyon neticesinde sağlığına kavuşmasına vesile olan:

1-Ortopedi ve Travmatoloji AD. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Karaaslan’a

2-Aynı Bölümde As.Dr. Ali Boz’a

3-Fakülte Sekreteri Davut Ersoy’a

4-Bölüm Sekreteri Sema Bağcı’ya

5-Bölüm Servis Hemşirelerinden:

a-Sevgi Eraslan

b-Hamide Şahingöz

c-Büşra Başarır’a

6-Aynı Serviste Yardımcı Hizmet Elemanlarından:

a-Bahar Demir

b-Fatma Gökçe’ye, görevlerindeki titizliklerinden ve insanî davranışlarından dolayı şükranlarımı sunar, başarılarının devamını temenni ederim.


19.12.2015
OKUR YORUMLARI
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ