Ali DEMİRDAĞ

TAHLİL

yozgatgazetesi@yahoo.com

Fitne ateşini harlamak

Fitne uykudadır, uyandırana Allah lanet etsin.” (Hz. Muhammed)
16 Nisan Halkoylamasının ardından; “sular duruldu, herkesin saçı gözünün önüne döküldü, herkes faaliyetinin semeresini aldı, bu ülkede milli irade ülkenin kaderine hakim oldu, her bir oyun kutsiyeti bir daha tescillendi..” derken bir de baktık ki, bütün şer odakları ve pusuda bekleyen ihanet şebekeleri tekrar bu ülkeye dört koldan saldırıya geçtiler.
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (Agit) koordinesinde; Soros, sermayesiyle bazı dernek ve vakıfları fonlamıya başladı. Avrupa medyası manşetleriyle, Feto’nun Amerika’dan verdiği talimatlarla, PKK’nın kandilden üflemesiyle içerideki kuklalar oynamaya başladı. Tencere ve tavaların müziği eşliğinde, Anayasa Mahkemesinden ümidi kesilen bu çapulcu ordusu, Yüksek Seçim Kuruluna doğru yola çıktı. “Halk iradesi” dediğimiz ve kendilerinin tapulu malı zannettikleri bu kale düşünce, kendilerince bir genel seferberlik ilan ettiler. Güpegündüz ellerine birer meşale alıp sokağa çıktılar.
Ama bu güruh, hukukun sert duvarına ve halk iradesi dediğimiz çelik bariyerlere çarptılar. Geriye dönerken, “peki ne yapalım bu elimize verilen meşaleleri” dediler. Yine ipleri elinde tutan ve İblisten ders alan üst akıldan gelen talimatla “sokakları ateşe verelim” dediler.
Be hey sersemler! Dünyanın en güzel yerinde ve insanca yaşamak varken; ne diye akl-ı selimle ve 80 Milyonu kardeşçe telakki ederek yaşamaktan imtina ediyorsunuz? Şu memlekette kaos çıkartmak kimlerin işine gelir? Birazcık tarih okusanız ve o tarihten de birazcık ders ve ibret alsanız, o elinize verilen savaş baltalarını kimlerin verdiğini ve o İblis tayfasının bu memlekete tarih boyunca nasıl ihanet ettiğini öğrenmiş olacaksınız.
Ama nafile! Kime, ne anlatıyorsunuz? “Cennet ucuz değil, Cehennem de lüzumsuz değildir.” Bu ve buna benezer bir çok olayların arkasındaki zalimler için “Yaşasın Cehennem” demek istiyorum.
Fakat yine de, Kalblerin ve iradelerin vel-hasıl her şeyin dizgini elinde ve anahtarı yanında olan Cenabı Hakka teveccüh edip niyaz ediyorum ki; milletimize akl-ı selim hâkim olsun. Kalblerimizi birbirimizin muhabbetiyle doldursun. Şu ülkede yangın çıkarmak değil, çıkması muhtemel yangınları elbirliği ile söndürelim.
OKUR YORUMLARI
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ