Ali DEMİRDAĞ

TAHLİL

yozgatgazetesi@yahoo.com

AK PARTİ İLÇE KONGRESİNDEN NOTLAR

Ak Parti Sorgun İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresi 15.11.2014. Cumartesi günü ilçemiz İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Ak Parti delegelerinin yanında davetlilerin de büyük teveccüh gösterdiği kongrede, gerçekten iktidar partisi ve Sorgun’a yakışır bir organizasyona şahit olduk.

Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekili Sayın Ertuğrul Soysal’ın yanında Yozgat, çevre ilçe ve belde Belediye Başkanları, teşkilat başkanları ve 2015 genel seçimlerinde adaylığa göz kırpan zevat ta isbat-ı vücut ederek kongreye iştirak etmişlerdi.

Adalet Bakanı Sayın Bozdağ uzunca bir konuşma yaptı, ama satırbaşlarıyla: Sorgun ve Sorgun’luya vefa borcu olduğunu, Sorgun’a hizmet için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve hizmete devam edeceklerini, her şeyden önce Ak Partinin bu ülkeye huzur, refah ve istikrar getirdiğini, Sorgun’un 2016’da hızlı trene kavuşacağını, hava alanına başlandığını, hastane inşaatının 2015 yılı sonunda tamamlanacağını, Meslek Yüksekokulunun 2- programla öğretime başladığını… İfade ettikten sonra, bir başka programa yetişmesi gerektiğini beyan ederek müsaade alıp kongreden ayrıldı.

Milletvekili Sayın Soysal da: Hastane, Meslek Yüksekokulu ve bunun yanında 4- yıllık Hayvansal Üretim Yüksekokulunun açılışında sona gelindiğini, Stadyum, Gençlik Merkezi ile birlikte ayrıca ilçeye 7- adet göletin yapımına devam edildiğini belirterek, kendilerine karşı yapılan eleştirilerde adaleti ve insafı bir kenara koymamalarını hemşerilerinden özellikle talep etti.

Yapılan konuşmaların ardından önceki Başkan Av. Mustafa Özdemir faaliyet raporunu okudu. Sayın Özdemir konuşmasında: Kendi dönemlerinde, gerek üye kayıtlarında ve gerekse girdikleri her iki seçimde de partinin başarı çıtasını devamlı yükselttiklerini ve bu sebeple hem Sorgunlulara ve hem de ekibine teşekkür etti.

Tek listeyle seçime gidilen kongrede İbrahim Dıvrak, Ak Parti Sorgun İlçe Teşkilatının 5. Başkanı olarak seçilmiş oldu. Yönetim Kurulu listesinde, çoğunluğun yenilendiği ve ayrıca 5- tanede kadın üyenin görevlendirildiği dikkatlerden kaçmadı.

Yeni Başkana gelince; siyasetten uzak olmadığı, yani tecrübesiyle, sempatik tavırlarıyla, Sorgun’da şimdiye kadar yapmış olduğu ticarî faaliyetleriyle, kendisi hakkında hiç kimsenin menfi bir şey söylemediği bir şahsiyet olarak; İbrahim Dıvrak’ı Ak Parti, Sorgun’un hizmetine sunmuş oldu.

Sayın Dıvrak ve ekibinden temennimiz odur ki, hem partisini ve hem de Sorgun’u layık olduğu yerlere yükselterek bu faaliyeti icra etmeleridir. Bu samimi dilek ve temennilerimizle kendilerine ve ekibine başarılar diliyoruz.
OKUR YORUMLARI
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ