Nesrin MASARİFOĞLU

IŞIK

Nesrin MASARİFOĞLU

nesrinmasarif@hotmail.com

1955 Yılında Malatya doğumlu yazarımız ilk, orta, lise tahsilini Malatya’da tamamladıktan sonra yükseköğrenimini Samsun’da bitirerek 1975 Yılında Boğazlıyan İmam Hatip Lisesine Matematik Öğretmeni olarak atandı. 1976 Yılında Yozgat eşrafından Faruk Nafiz Masarifoğlu ile evlendikten sonra eş durumundan Yozgat İmam Hatip Lisesine tayin oldu. Aynı okulda 21 yıl çalışarak emekliye ayrıldı. Emeklilik sonrası bir şirketin İnsan Kaynakları Bölümünde yöneticiliğinin yanı sıra siyasi ve sivil kuruluşları vasıta kılarak sosyal ve kültürel anlamda birçok çalışmanın organizasyonunda aktif olarak bizzat görev yaptı ve çalışmaları aldığı ödül ve şiltler ile taçlandırıldı. 2002 yılından itibaren Yozgat Gazetesi ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti üyeliği ile yerel basın dünyasına adım atmış oldu.

2009 Yılında kişisel nedenlerden İstanbul’un Beylikdüzü ilçesine yerleşmek zorunda kalan yazarımız bulunduğu ilçede Beylikdüzü Gazetesi ve www.yerelhaberim.net ve www.filashaber.net de yorumlarına devam etti. Ayrıca Türkiye Yerel Basın Birliği üyeliği ile İstanbul’da da yoruma ve basına olan ilgisini devam ettirdi.

Bir erkek iki kız üç çocuk annesi yazarımız halen İstanbul’da ikamet etmektedir. Yozgat ve Beylikdüzü gazetelerindeki köşelerinde yorumlarını sürdürmektedir.

Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ