BOĞAZLIYAN’DA DEPREM YARDIMLARI TEK MERKEZDE TOPLANIYOR

BOĞAZLIYAN’DA DEPREM YARDIMLARI TEK MERKEZDE TOPLANIYOR

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından yurdun her yerinden deprem bölgesine yapılan yardımlar devam ediyor. Afetin ilk gününden itibaren bölgeye yardım sevkiyatı yapılan Boğazlıyan’da giyim ve hijyen malzemesi yardımları Boğazlıyan Kapalı Spor Salonu’na, gıda ve diğer yardım malzemeleri ise Boğazlıyan Fuat Oktay Yüzme Havuzu Tesisleri ve SYDV Vakfına teslim edilecek.

Yaşanan deprem felaketinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

”Yaşanan deprem felaketi sonrasında deprem bölgelerine koordinasyon halinde temel gıda ürünleri, çocuk bezi, çocuk maması, hijyen malzemeleri, bere ve battaniyeden oluşan acil ihtiyaç malzemelerini taşımaya başladık. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Adana, Şanlıurfa, Diyarbakır, Osmaniye, Hatay, Kilis’in yanı sıra il ve ilçelerdeki yetkililerle temas halindeyiz. Ayrıca acil ihtiyaç malzemelerinin haricinde nakdi yardım kampanyası da başlattık. İhtiyaç doğrultusunda desteğimizi sürdüreceğiz, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Göçük altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını diliyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Boğazlıyan halkı da, yardım malzemelerini Kaymakamlığımız ve Boğazlıyan Belediyesi organizasyonluğunda deprem bölgesine ulaştırmak için tek yürek olmuş durumda.” (Çağlayangazetesi.com)

19/02/2023 06:17
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ