YOZGATSPOR BU KEZ  MARDİN  DEPLASMANINDA 2 PUAN  KAYBETTİ

YOZGATSPOR BU KEZ MARDİN DEPLASMANINDA 2 PUAN KAYBETTİ

TFF Üçüncü Lig İkinci Grup’ta ligin dibine demir atan haftalar sonrası sahadan yenik ayrılmadı.Mardin fosfatsporla oynadığı maçta berabere kalan  Yozgatspor, kentimize tek puanla döndü.İkinci yarıya çok kötü başlayan  5 maçta galibiyet  yüzü göremeyen Yozgatspor deplasmanda oynadığı son maçta Mardin Fosfatspor’la 1-1 berabere kaldı. Tam 7 maç sonra sadece bir puan elde edebilen ligin son sırasında kalmaya devam etti.

Yozgatspor 1959 Fk deplasmanda oynadığı maçta Mardin Fosfatspor ile 1-1 berabere kaldı. Yozgatspor, 7 hafta sonra kaleci antrenörü Hasan Sarıkaya  yönetiminde çıktığı ilk maçta rakibi Mardin Fosfatspor  karşısında ilk yarının 25.dakikasında  Tayfunun ayağından bir gol kazanarak 1-0 öne geçti.Mardin ekibi ise bu gole maçın 32.dakikasında Yasinle karşılık verdi hatırladı. İlk yarının 1-1’lik bu skoru 2 .yarıda da gol kaydedilmeyince aynı zamanda maçın skoru oldu.

Yozgatsporun bu haftada 2 puan daha kaybetmesi ligde kalma umutlarını söndürürken Mardinde kazanılan tek puan kırmızı siyahlı taraftarları memnun etmedi.

25/02/2021 19:35
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ