YOZGAT BOZOKSPOR, TOKAT BELEDİYESPOR'A PUAN VERMEDİ: 2-0

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yozgat Bozokspor, sezonun 29'uncu haftasında sahasında konuk ettiği Tokat Belediyespor karşısında sahadan 2-0 gelip ayrıldı.
Bozok Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde geçtiğimiz günlerde vefat eden efsane teknik adam Mircea Lucescu için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu her iki takımın taraftarlarından da alkış aldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla devam ederken 33’üncü dakikada Mert Çayır fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi ve lk yarı bu skorla tamamlandı.
Karşılaşmanın 61’inci dakikasında Tokat Belediyespor oyuncusu Murat Ünlüer’n ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle konuk ekip 10 kişi kaldı.
Bu avantajı iyi değerlendiren Bozokspor, 65’inci dakikada Muhammed Mustafa Yıldırım’ın attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol gelmeyince karşılaşma bu skor ile sona erdi.
Nesine 3. Lig'de 2025-2026 Sezonu, gelecek hafta oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Yozgat Bozokspor sezonun son karşılaşmasını 18 Nisan 2026 Cumartesi günü Trabzon deplasmanında grup lideri Sebat Gençlikspor ile oynayacak.








