SON DAKİKA..YOZGATSPOR BAŞKANI AKYÜZ’DEN SÜRPRİZ BİR İSTİFA DAHA

Yozgat Bozokspor Başkanı Alpaslan Akyüz bu akşam Yozgat Bozokspor facebook sayfasından yaptığı bir açıklama ile kulüp başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.Akyüz’ün Yozgat şehir stadyumunun açılış töreninin ardından beklenmedik istifası Bozokspor camiasında sürpriz bir karar olarak değerlendirildi
Yozgat Bozokspor külübü başkanı Alpaslan Akyüz istifa kararını ve gerekçesini aynen şöyle açıkladı :
"Yaklaşık 13 aydır büyük bir heyecan ve özveriyle yürüttüğüm Bozokspor Kulübü Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Görevde bulunduğum 13 aylık süreçte; Oyuncu transferi ve kulüp giderlerinden oluşan yaklaşık 150 milyon TL'lik bütçenin %90'ı şahsıma ait şirketlerin özkaynaklarından, kalan %10'luk kısım ise TFF gelirleri ve diğer desteklerden karşılanmıştır. Sebatspor maçı öncesinde başlatılan bağış kampanyası ve bilet satışlarından elde edilen gelirlerin tamamı kuruşu kuruşuna oyuncu maaşları ve prim ödemelerine harcanmış, ancak bu meblağ mevcut giderleri karşılamaya dahi yetmemiştir. Gelinen nokta neticesinde, Bozokspor Yönetimi olarak bugün itibarıyla görevimizden ayrılıyoruz"
Alpaslan Akyüz,bundan 7 önce de başkanlıktan istifa etmiş,ancak kongre öncesinde istifası geri alıp tekrar bu göreve devam kararı almıştı..








