ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİMİZ RIZA KAYAALP VE TAHA AKGÜL YOZGATA GELİYOR

ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİMİZ RIZA KAYAALP VE TAHA AKGÜL YOZGATA GELİYOR

TGF T.Güreş Federasyonu Türkiye Serbest Güreş Süper Ligi müsabakalarını  16-17 Kasım 2023, Grekoromen Güreş Süper Ligi müsabakalarını da  18-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Yozgat’ta gerçekleştirecek. Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda oynanacak müsabakalarda Milli güreşçilerimiz Rıza Kayaalp ve Taha Akgül  dünya ve Avrupa şampiyonunu mindere çıkacak. 

Ata sporumuz güreş ile ilgili olarak Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından biri olan Süper Lig müsabakalarının Yozgat’ta yapılacağını ifade eden Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Yozgat İl Temsilcisi Yunus Bölükbaşı, 16 Kasım 2023 tarihinde Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda başlayacak müsabakalarda 14'ü serbest, 14'ü Grekoromen olmak üzere toplan 28 takım mücadele edeceğini vurguladı.

Müsabakalara Yozgat halkını davet eden Bölükbaşı,konuyu ilişkin şu açıklamayı yaptı :

 "Hemşerimiz Rıza Kayaalp gibi, Taha Akgül gibi dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu güreşçileri ilimizde ağırlayacağız. Milli takımlardaki mücadelelerini televizyonlar karşısında izledikleri sporcuları Yozgat halkı şimdi de canlı izleme fırsatı bulacak. Birbirinden çekişmeli ve güzel geçecek olan müsabakalarda şampiyonlarımızı hemşerilerimiz yalnız bırakmayacaklardır. Bu büyük organizasyonda bütün Yozgat halkını Rıza Kayaalp Spor Salonu’na davet ediyorum"

15/11/2023 01:46
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ