PROF.DEMİRER AMERİKADA DÜZENLENEN KANSER KONGRESİNE KATILDI

PROF.DEMİRER  AMERİKADA DÜZENLENEN KANSER KONGRESİNE KATILDI

Her yıl düzenlenen ve dünyanın en büyük kanser kongresi olma özelliği taşıyan etkinlik, bu yıl da 50 bini aşkın katılımcıyla gerçekleştirildi.

KANSER TEDAVİSİNDE YENİ UFUKLAR

Kongrede, kanser tedavisinde son yıllarda yaşanan köklü gelişmeler ve yeni yaklaşımlar ele alındı. Uzmanlar, kemoterapinin hâlâ etkinliğini korumakla birlikte, akıllı ilaçlar, hücresel tedaviler, mRNA kanser aşıları ve kişiye özel tedavi yöntemlerinin ön plana çıktığını vurguladı.
Özellikle mide, baş-boyun, kolorektal ve meme kanserlerinde akıllı ilaçların tedaviye eklenmesinin, hem kemoterapi süresini kısalttığı hem de hastaların yaşam süresi ve kalitesini belirgin şekilde artırdığı ifade edildi.

PROF. DR. DEMİRER’DEN BİLİMSEL KATKI

Kanser alanında yaptığı uluslararası çalışmalarla tanınan Prof. Dr. Taner Demirer’in de katıldığı kongrede, Türkiye’den gelen bilim insanları da güncel tedavi yaklaşımlarını yakından takip etme ve deneyim paylaşımı fırsatı buldu. Prof. Dr. Demirer’in bilimsel katkıları ve kongredeki varlığı, Türk tıbbı adına önemli bir temsil niteliği taşıdı. / Haber Merkezi

06/06/2025 05:06
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ