DEMİRER’DEN SORGUN VE ŞEFAATLIDA KILIÇDAROĞLUNA DESTEK GEZİSİ

DEMİRER’DEN SORGUN VE ŞEFAATLIDA KILIÇDAROĞLUNA DESTEK GEZİSİ

İyi parti Toplumsal Politikalar başkan yardımcısı hemşehrimiz Prof.Dr.Taner Demirer,Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek amacıyla hafta sonu Yozgata geldi.Millet ittifakını oluşturan partilerin il başkanları ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Sorgun ve Şefaatlı ilçelerinde toplantılar düzenleyen Prof.Demirer ittifak bileşenleriyle sandık güvenliği ve müşahitliğin önemi konularında istişarelerde bulundu.Sorgun ve Şefaatlı ilçelerinde esnafları da gezen Demirer ziyaretlerinde vatandaşların  oy kullanmaları için 28 Mayısta mutlaka sandığa gitmeleri gerektiğini hatırlatarak  Millet ittifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğluna destek istedi

Prof.Dr.Taner Demirer,gerek partilileri ve gerekse vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde  Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek şunları söyledi :

"Pazar günü Yozgatlı hemşehrilerimiz ülkemizin adeta kaderini belirleyecek tarihi bir seçim için sandık başına giderek oylarını kullanacaklar. Vatandaşlarımız bu seçimde kendilerinin ve çocuklarının daha iyi bir yaşam standardına kavuşmak için ya da belirsizliğin, güvensizliğin ve yarınından endişe duyduğu bir hayat için oylarını kullanacaklar. Millet İttifakı olarak ülkemizin ekonomik ve sosyal yönden gelişimini sağlayacak önemli projeleri hayata geçirmek için 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması gerekir. Ülkemizi ekonomik yönden huzur ve refaha kavuşturacak planlamalar aylar öncesinden alanında uzmanlar tarafından hazırlandı. Bu hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi için vatandaşlarımızın elini vicdanlarına koyarak sandık başına gitmeleri ve Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeleri gerekir. Bizlerde Millet İttifakının bileşenleri olarak üzerimize düşen görevi yerine getirerek sandık ve ıslak imza tutanaklarına sahip çıkmalıyız."

27/05/2023 04:06
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ