CUMHURBAŞKANLIĞI  KÜLLİYESİNDE  ‘ÇEKEREK’ ZİRVESİ

CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE ‘ÇEKEREK’ ZİRVESİ

Yozgat’ın Çekerek ilçesinden Başkente giden Çekerek heyeti Cumhurbaşkanlığı külliyesinde hemşehrimiz Fuat Oktay’ı ziyaret ederek ilçenin sorun ve gündemindeki konuları görüştü.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ziyarette  Çekerek’te yapımı tamamlanan ve  devam eden projeler de konuşuldu.

Çekerek Ak parti İlçe Başkanı Mehmet Akkan, Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, Özükavak Belediye Başkanı Oğuz Ünal, Çekerek Gençlik Kolları Başkanı Seyit Canbaş, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işıklı, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Ünsal ve Mustafa Gezer’ın katıldığı görüşme hakkında bir açıklama yapan Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır  şunları söyledi :

“Hemşehrimiz, Gururumuz, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ile  vizyonel destekleriyle başlattığımız ilçemizle ilgili devam eden ve yapacağımız projeleri istişare ettik. Ülke ve dünya gündemine ilişkin yoğun mesaisine rağmen her zaman memleket meselelerine de ayrı bir önem veren, Gerek Yozgat için gerekse Çekerek için her zaman bizim yanımızda olan ve bizzat projeleri yakından takip ederek gerçekleşmesini sağlayan Cumhurbaşkanı Yardımcımıza Çekerek’li hemşehrilerim ve şahsım olarak bizleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde misafir olarak kabul etmelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kıymetli büyüğümüz tüm hemşehrilerimize en kalbi selamlarını ilettiler. Cenab-ı Hâk yolunu açık etsin, başımızdan eksik etmesin. “

16/09/2021 22:59
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ