GAMZE ile YILMAZ

GAMZE ile YILMAZ

Yozgatlı Hayırsever işadamı Bilal Şahin hafta sonu Ankarada düzenlenen görkemli düğün töreninde torunu Gamze’nin de mürüvetini gördü. Bilal Şahin’in oğlu iş adamı Osman Nuri Şahin’in kızı Gamze Şahin ,Çankırılı işadamlarından Saadettin Orhan Çiftçinin oğlu Yılmaz ile Ankarada yapılan görkemli bir düğün töreni sonunda evlenerek dünya evine girdi. Başkentte Meyra Palace Hotelde düzenlenen düğün töreninde siyaset,sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri birararaya geldi.Genç çiftler, evlilik cüzdanlarını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın elinden aldılar.Törende sahneye çıkan Türk Sanat Müziğinin ünlü ismi Gülşen Kutlu ile konuk sanatcı Soner Özbilen Yozgat türkülerini seslendirerek düğüne renk kattılar.







Gamze –Yılmaz çiftinin nikahını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ak Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Dr. Ertuğrul Soysal, Avukat Yusuf Başer, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç,Yozgat eski Belediye Başkanı Yusuf Başer, İşadamları Hayri Yıldız ve Abdurrahman Karamanlıoğlu yaptı. Bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaya ‘evet’ diyen genç çiftin evlilik cüzdanını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ verdi.



Adalet Bakanı Bekir Bozdağ evlilik cüzdanını genç çiftlere vermeden önce yaptığı konuşmada evliliğin kutsal bir birliktelik olduğunu belirterek “ Yüce Mevla’m bu çifte salih evlatlar versin, yavrularıyla, aileleriyle, sıhhatleriyle beraber, evleri yuvaları her daim mutlulukla bereketle, güzellikle ve iyilikle dolsun istiyorum" dedi.







Genç çiftin düğün töreninde Türk Halk Müziğinin ünlü sanatçısı Gülşen Kutlu ile Soner Özbilen seslendirdikleri Yozgat türküleriyle tüm davetlilere hem türkü ziyafeti çektiler,hem de coşturdular. Ankara seymenler halk oyunu ekibinin folklor gösterileri de davetliler tarafından beğeni ile izlendi.



Ankara Meyra Palace Hotelde düzenlenen düğün merasiminde ayrıca genç çiftlerin mutluluğunu iş arkadaşları ,yakınları ve seçkin davetlilerle birlikte Yozgat ve İstanbul Kraft torba fabrikası çalışanları da paylaştı.



Oldukca eğlenceli geçen törende düğün sahipleri Mahmure –Osman Nuri Şahin ile Birsen Saadettin Orhan , bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş dost ve davetlilere teşekkür ettiler.Dede Bilal Şahin de mutluluğunu paylaşan dostlara ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.









24.11.2015
05/12/2015 13:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ