Osman Hakan KİRACI

GÜNDEM

Söylesem tesiri yok/ Sussam gönül razı değil/ Fuzuli

ÇAMLIBEL’in haksız ve sorumsuz uygulamaları…

Adı bir zamanlar TEDAŞ idi,sonra CEDAŞ oldu ,şimdi de ÇAMLIBEL..
Yozgat’ı da kapsamına alan malum elektrik kurumundan bahsediyorum.
Ben beni bildim bileli bu kurum Yozgattaki abonelerini eza,cefa çektirmeye ve sonu gelmeyen sıkıntıları yaşatmaya devam ediyor.
Ve fırsatını bulduğunda da elektrik ücretlerine gizli zamları uygulama alışkanlığından vazgeçmiyor..
Kurumun 7. ve 8.dönem faturalarını kıyasladığınızda siz de fark etmiş olmalısınız.
Örneğin bizim işyerine ve eve gelen faturalara baktığımızda elektrik ücretleri % 50 dolayında yükselmiş.Tanıdık abonelere sorduğumuzda onlar da faturaların bu ay çok kabarık geldiğini belirterek ”ÇAMLIBEL elektrik ücretlerine ağır bir zam yapmış”diyorlar.
Tabii,bizim hem tepkisizliği ve hem de sessizliği ile maruf hemşehrilerimiz gerekçesini ve ölçüsünü bilmediğimiz Çamlıbel’in bu haksız ve orantısız zamlı uygulamaları karşısında her zaman olduğu gibi yine suskun.”Faturalarımız bu ay niye % 50 zamlı ?” diye soran yok..Sadece Çamlıbeli birbirlerine şikayet etmekle yetiniyorlar..
Evet,bu ÇAMLIBEL denilen elektrik kurumunun abonelerine verdiği sıkıntı sadece gizli zamlardan ibaret değil. Bazen gün boyu anlık elektrik kesintileriyle Yozgattaki yaklaşık 30 bin abonenin elektrik cihazlarına adeta voltaj travmaları yaşatıyor.Bu çağda hala kentin genel elektrik akımını regüle edemedikleri için abonelerin elektrikli ev aletlerinin bozulmasına neden oluyorlar. Bunun son örneğini YOZGAT gazetesi olarak biz de yaşadık. 7 Eylülde kent merkezinde elektrik akımında meydana gelen bir voltaj dalgalanmasında maalesef gazetemizin bilgisayarısı çökerek kullanılamaz hale geldi..
Dahası var.
Geçenlerde Abide işhanına gidiyordum.Uzun bir kuyrukla karşılaştım.Meğer,elektrik faturalarını ödemek isteyen vatandaşlar,Çamlıbel’in tahsilat bürosunda tek memur çalıştırması nedeniyle uzun süre kuyrukta beklemek zorunda kalıyorlarmış.Halbuki 2 memur görevlendirilirse vatandaş kuyruk çilesi yaşamayacak..
Sürpriz kabarık faturalar,beklenmedik voltaj travmaları ve vatandaşa reva görülen kuyruk çilesi..
ÇAMLIBEL bu şehirde abonelerine haksız bir şekilde yaşattığı sorumsuz icraatlarına artık bir son vermelidir.

12.09.2016

OKUR YORUMLARI
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ