Kadim DOĞAN

DİALOG

İnadına AKP demeye devam edin

Yeni çıkan teşvik uygulaması Yozgatta sivil toplum örgütlerince tepkiyle karşılaşmış.Diyorlar ki bu tevik yasası hiç bir şeyi teşvik etmiyor. Etmeli miydi ?


Bende onlar gibi düşünüyorum. Bu teşvik yasası Yozgat için çok şeyi teşvik ediyor. Görmüyorlar, görmek istemiyorlar. Başbakanın deyimiyle “kulaklar var duymazlar gözleri var görmezler. Bu teşvik yasası eleştirileri kötü niyetli olarak kabul ediyorum.”


Bence bu teşvik yasası Yozgat için çok şeyi teşvik ediyor. Neler mi ? anlatacağım.


-Göçü teşvik ediyor.


-Tekstili kapsamadığı için Yozgatta üretim yapan tekstil fabrikalarının kapanmasını teşvik ediyor.Tekstil işçisinin kısa süre içinde işsiz kalmasını teşvik ediyor.


-Yoksulluğa teşvik ediyor.


-Fakir fukara fonu önünde kuyrukların uzamasını teşvik ediyor.


-Belediye aş evinden yemek alanların sayısının artmasını teşvik ediyor.


-Kömür yardımı alacak ailelerin sayısının artmasını teşvik ediyor.


-Yatırımsızlığı, üretimsizliği, fakirliği teşvik ediyor. Daha neyi teşvik edecekti anlamıyorum.


Bu teşvik yasası içinde tek haksızlığa uğrayan il Yozgat adalet bunun neresinde ? Sivas’la, Kayseri ile,  Çorum’la aynı yerde olmak yada Trabzon’un, Malatya’nın, Rize’nin dördüncü bölgede olması adaletin hangi tanımıyla açıklanır.


Sivil toplum örgütleri bu durumdan rahatsız düzeltilmesi için feryat ediyorlar ama durumun düzeltilmesi gerekenlerden hiç ses yok.


Milletvekillerinden hiç ses çıkmıyor. Yerel basının ikinci Yazıcıoğlu dediği sayın validen tık yok. AKP il örgütü zaten kendi derdinde. Kim düzeltecek bu durumu tabiki düzelmeyecek.


Yozgatlı hiç bir zaman kendi yoksulluğunu sorgulamadı. Kendini yoksul bırakanlardan hiç bir zaman hesap sormadı. Her hesap döneminde kendini yoksul bırakanları destekledi. Desteğinin karşılığıda bu olsa gerek.


İktidarın dört milletvekili var. Hepsininde görevini iyi yaptığına inanıyorum.Aksini söyleyen varsa bana yorumlarını bildirsinler.


Sayın Mehmet Çiçek milletvekili olarak neyi yapmamış. Yozgatta hangi hatırlı kişi yada yakın ölmüşte gelip cenaze namazın yanlış kıldırmış.


Abdulkadir Akgül'e gelince.. Görene hak getire, seçim boyunca anlattığı kredileri kullanan olmadıysa ne yapsın Abdulkadir ben en iyisini Yozgata uğramamak.


Sayın Osman Coşkun’a gelince o milletvekili ilan etti. Koca Türkiye milletvekilinin Yozgat’a uğramamasını beklemek abes olur. Sahi Ağrı dağındaki Nuhun Gemisi şeklinde ki otel projeniz ne alemde. Merakımdan soruyorum.Bence yüz yln projesiydi.


Sayın Bekir Bozdağ AKP’nin bütün işlerini sırtlanmış üstüne grup başkan vekilliği de cabası Yozgatlı’yı düşünmeye zamanı yok.


Yozgat gittikçe küçülüyorsa kalmış Ankara’daki bürokratların vicdanına onlarda Yozgatta üçüncü bölgeyi uygun görmüşler Allah razı olsun. Birinci bölgeye koysalar kim ne diyecekti.?


Yeni teşvik yasasının Yozgat’a kazandıracakları şimdiden Yozgatlı hemşerilerime hayırlı olsun. Ne olursa olsun biliyorum ki hatta biliyorlar ki inadına AKP diyeceksiniz yolunuz açık olsun.


Kalın sağlıcakla.

OKUR YORUMLARI
mühendis
15.07.2009 13:20:00

İktidar partisi milletvekilleri sizin bahsettiklerinizi bilmez, anlamaz, yapamaz, gücüde yetmez.
Onlar sadece cuma namazlarında çekim yaptırır, açılışlara gelir, kurumlara cemaatçi idareci yerleştirir.
Zaten bunlarda benim zavallı hemşehrilerimin hoşuna gider ve bunları el üstünde tutar.

kürsat türkoğlu
01.07.2009 11:29:00

sayın doğan,sizin bu güzel anlamlı yazınızı okuduktan sonra padişahın köprü fıkrası aklıma geldi.yazmış olduğunuz seçilmişler yozgata sadece seçim zamanı gelirler bizim saf tertemiz insanımızın beynini kirletip giderler.tarihinde yozgat,yozgatlı hep bir siyasi partiye oy vererek makus tarihini düzeltme k istemiş,fakat ne hikmetse tulum çıkan siyasetciler bu halkı ne olarak görüyorlarsaki onuda okuyucuların yorumuna bırakıyorum,yozgatta olan yatırımlarıda yıkıp yok etme sevdasından vazgeçmemişlerdir.yozgatı ankarada arkadaşlarıma anlatırken şöyle diyorum siyasetcisi bol kahvehaneleri bol cadddelerinde volta atan gençlerinin bol olduğu bir il diyorum Allah yardımcımız olsun nede olsa göç yüzünden 6 olan milletvekili 4 e düştü bir sonrakinde 0 a düşer bizde sizde halkta rahatlar.siyasetcinin dediği gibi 'okullar olmasa şu milli eğitim bakanlığı negüzel yönetilir' halk olmasa şu yozgat negüzel olur değilmi saygılar sunuyorum

İSMSİL MUTLU
01.07.2009 10:33:00

BAY KADİM DOĞAN KALEMİNE SAĞLIK YAKINDA FİTNEYE,FESATA,HASETE TEŞVİK ÇIKARSA YOZGAT KURTULUR YOZGATLININ ÜRETTİĞİ EN İYİ ŞEYLER BUNLAR FİTNE,FESAT,HASET DÖRDÜNCÜ BÖLGEYE ALINMADIK DİYE ÜZÜLMENİZE BİLE GEREK YOK YOZGAT İÇİN HA BİRİNCİ BÖLGE HA DÖRDÜNCÜ BÖLGE NE FARK EDER

aligöçer
29.06.2009 10:57:00

sayın doğan yozgatla ilgili yorumlarınız çok doğrü ama bilmelisinizki doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar seçim süresincede yozgat için çok doğru şeyler söylediniz kaç kişi anladısonuçta siz yozgattan ayrıldınız. ne yazık ki yozgat sizler gittikçe kazandığını sanıyor.ikinci yazıcıoğlu diye manşet atanlar varken sizin gibilere yozgatta yer olduğunu sanmıyorum.kaleminize yalakalık mürekkebi doldurursanız inanın yozgat sizide bağrına basacaktır. ali göçer

salih
28.06.2009 10:06:00

sayın doğan,yazdıklarınızda yerden göğe haklısınız.sizi bir kere daha kutluyorum.

Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ