YTO BAŞKANI ERKEKLİDEN REKTÖR YARDIMCISINA ‘İŞBİRLİĞİ’ ZİYARETİ

YTO BAŞKANI ERKEKLİDEN REKTÖR YARDIMCISINA ‘İŞBİRLİĞİ’ ZİYARETİ

Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli, Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney’i ziyaret ederek, borsa ve üniversite işbirliği ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette Borsa Başkanı Mehmet Erkekli’ye Borsa Genel Sekreteri Nazif Gençarslan ile birlikte Bozok Üniversitesi Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Kara da eşlik etti.

Başkan Erkekli ve Genel Sekreter Gençarslan, Ticaret Borsasının yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Görüşmede bundan önce üniversite ile işbirliği içerisinde yürütülen projeler değerlendirildi ve bundan sonra ne gibi ortak çalışmaların yapılabileceği tartışıldı.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney’de bundan sonra ki süreçlerde üniversite olarak özellikle borsanın talebi doğrultusunda uzaktan eğitimlere katkı sağlayabileceklerini söyledi.

Güney, üniversite sanayi işbirliğine çok önem verdiklerini her alanda topluma katkı sağlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Kara’nın birimi ile birlikte yapılacak faaliyetlerin organizasyonunda ve yürütülmesinde koordinasyon görevi üsteleneceğini ifade etti.

13/08/2020 20:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ