TSO VE ESNAF ODALARINDAN  FIRSATÇILARA ORTAK TAVIR

TSO VE ESNAF ODALARINDAN FIRSATÇILARA ORTAK TAVIR

Yozgat ve Sorgunda Koronovirüs fırsatçılarına karşı Yozgat ve Sorgun Ticaret Odası ile Sorgun Esnaf Odası ortaklaşa tepki gösterdiler . Yozgat TSO başkanı Sinan Çelik,Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan ile Sorgun Esnaf Odası başkanı Erdal Kaygusuz ,konuya ilişkin yayınladıkları bildirilerle “Vatandaşı mağdur edenlere karşı kayıtsız kalamayız”dediler.

Ürünlerinde haksız fiat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarının çalıştırılacağını  ve para cezalarının uygulanacağını bildiren başkanlar ,odalarına iletilecek her şikayetin mutlaka değerlendirileceğini belirterek bu konuda görüşlerini şöyle dile getirdiler :

“Ortaya çıkan yeni tip Koronavirüs (Covid 19) isimli hastalık sonrasında bazı işletmelerin  durumdan istifade ederek ticari ürünlerde haksız fiyat artışı gerçekleştirdiği hakkında şikayetler her geçen gün artmaktadır.

Vatandaşlarımızı mağdur edenlere sessiz kalmayacağız.Haksız ve fahiş fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarımızı çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha  kamuoyuna duyuruyoruz.”

14/03/2020 15:29
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ