SORGUN BELEDİYESİ MERMERCİLER KAVŞAĞINA ‘MADENCİLER ANITI’ DİKTİ

SORGUN BELEDİYESİ MERMERCİLER KAVŞAĞINA ‘MADENCİLER ANITI’ DİKTİ

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, işbaşına geldiği günden bu yana ilçede birbirinden farklı yatırım ve hizmetlere imza atıyor.Sorgunda cadde ve sokaklarının yanı sıra kavşakları  düzenleme çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Erkut Ekinci , Sorgundaki maden çalışanlarını sembolize eden anlamlı bir heykeli de Mermerciler Kavşağında halkın begenisine sundu.Üzerine “Bir avuç kömür için bir ömür verenlere yazılı” olan ve Sorgunlu kara maden işçisinin çalışmasını görüntüleyen anıt , sosyal medyada vatandaşların beğenisini kazandı.

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci,Sorgunu  baştan başa güzelleştirmek ve modern bir kent görüntüsüne kavuşturmak amacıyla gerekli tüm projeleri hayata geçirdiklerini belirterek çalışmaları konusunda şunları söyledi :

“Bilindiği gibi,ülkemizin ve ilçemizin birinci gündem maddesi Koronovirüs salgını.. Bir yanda Koronovrüsle mücadelemizi her alanda sürdürürken diğer yandan da  diğer hizmetlerimize kesintisiz devam ediyoruz..Cadde ,sokak ve kavşaklarımızı güzelleştirmesinin yanı sıra kültürel  ve sosyal değerlerimizin de tanıtımına da önem veriyoruz. Madencilik, Sorgunumuzun hem rezervi,hem de ekonomik kaynağıdır ve ocaklarımızda işçi kardeşlerimiz alınterlerini akıtmaktadırlar. Onları unutmamız gerekiyordu.Bu nedenle madencilerimizi sembolize eden güzel bir heykeli yaptırdık. Madenciler anıtı  Sosyal medyada büyük ilgi uyardırdı ve beğenildi.İlçemize hayırlı olsun “

27/03/2020 15:25
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ