ESKİ VALİ YAZICI KIZININ  MÜRÜVETİNİ DE YOZGAT’TA GÖRDÜ

ESKİ VALİ YAZICI KIZININ MÜRÜVETİNİ DE YOZGAT’TA GÖRDÜ

Yozgat eski valilerinden Abdukadir Yazıcı’nın Yozgat Bozok Üniversitesinde görev yapmakta olan kızı Zeynep Yazıcının nişan ve düğün töreni hafta sonunda Şahin tepesi sosyal  tesisinde gerçekleştirildi.Zeynep Yazıcı, hayatını Nurdan-Celal çiftinin oğlu Güney Hayta ile birleştirdi.

Yozgat eski valisi Abdulkadir Yazıcı’nın kızının mürüvvetini gördüğü nişan ve düğün töreni aynı zamanda Yozgattaki siyaset,iş insanlarını  ve bürokratları biraraya getirdi. Covid-19 salgınına karşı maske ve sosyal mesafe kurallarının dikkate alınarak gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren törende ilahilerin ardından Kuran-ı Kerim de okundu.Dua sonrasında  ise merkez valisi Abdulkadir Yazıcı duygusal bir  konuşması yaptı. Yaklaşık 4 yıl görev yaptığı Yozgatta güzel hizmetlere vesile olduğunu, kentimizden güzel anılarla ayrıldığı  ve Yozgatı hiçbir zaman unutmadığını vurgulayan Vali Abdulkadir Yazıcı ,şimdilerde ise kızını Yozgata gelin vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek törene katılan bütün davetlilere teşekkürlerini dile getirip “Yozgatın ve Yozgatlıların benim gönlümde ayrı bir yeri vardır” dedi.

Genç çiftlerin nişan yüksüklerini Yozgat Valisi Ziya Polat takarken  evlilik cüzdanlarını da Bilecik 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya tarafından verildi.Yalçınkaya evlilik cüzdanını takdim ederken genç çiftlere mutluluklar diledi.

Yazıcı ve Hayta ailelerinin bu mutlu gününe Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay ile çok sayıda siyasetçi ve bürokratlar telgraf gönderdiler.Nişan ve düğün törenine Yozgat Valisi Ziya Polat,Tuğgeneral Recep Yalçınkaya,Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel,Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak,Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur,Yozgat Belediye eski başkanı Yusuf Başer,Yozgatspor başkanı Kazım Arslan , çok sayıda valilik bürokratları ,Yozgatgazetesi.com sahibi ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, Yeni Ufuk gazetesi  İmtiyaz Sahibi Bekir Çaylak,Yeni Ufuk ile Yozgat olay gazeteleri yayın yönetmeni ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti genel sekreteri Ferhat Özer, Merhaba gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Büyüksoy ,Çamlık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Özışık, Yurtay  ve  Hamiyet aileleri  mensupları ve  çok sayıda davetli hazır bulundu.

YOZGAT gazetesi olarak Yazıcı ve Hayta ailelerini tebrik eder, Zeynep ve Güney Hayta çiftine ömür boyu  mutluluklar dileriz.

20/09/2020 22:01
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ