BOZOKLU ELİF SUDE ELMALI SİKLETİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANDI

Yozgat Bozok Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Elif Sude Elmalı, U 20 Serbest ve Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 59 kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.
Ankara Yenimahalle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kompleksi'nde 13-18 Şubat 2026 tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda üstün bir performans sergileyen Elif Sude Elmalı, altın madalyanın sahibi oldu. Elif Sude Elmalı elde ettiği şampiyonluk sayesinde ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.
Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, YOBÜ öğrencisi Elif Sude Elmalı’yı tebrik ederek elde edilen başarının hem üniversite ve hem de Yozgat adına gurur kaynağı olduğunu ifade etti.








