BOZOK FM BÖLGENİN EN POPÜLER RADYOLARI ARASINDA

BOZOK FM BÖLGENİN EN POPÜLER RADYOLARI ARASINDA

Yozgat Bozok Üniversitesinin Radyosu Bozok FM, Yeni Yayınlarıyla kentimizin,yöremizin  ve Yozgat’ın  komşu illerinin en popüler radyoları arasında yer alıyor.Bozok Üniversitesi  İletişim Fakültesi bünyesinde 107.0 frekansıyla hizmet veren Bozok FM, etkili yayın ve proğramlarıyla geniş kitleler tarafından dikkatle takip ediliyor.

Tamamıyla öğrenciyi merkezine alan anlayış ve zengin içerikleriyle toplumun sesi olan Bozok FM genç ve dinamik kadrosuyla gelişimini sürdürmeye devam ediyor.

Kültür-sanattan, eğlenceye; sağlıktan, eğitime; sosyal sorumluluktan dini içerikli yayınların da yer aldığı “Konuştukça”, “Bozok Yaylasından”, “Üniversiteden Haberler”, “Yozgat’ta Neler Oluyor?”, “Hayata İletişim Molası” ve “İslam Atlası” gibi yayın akışıyla topluma, geniş kitlelere sesini duyuruyor. Radyo yayınlarına radyoculuk alanında eğitim almamış kişilerin de katılımı özendirilerek alternatif yayınlara da imkân tanınıyor.

Öğrencilerimizin, toplumsal sorumluluk bilinciyle içerik üretebilmelerine, radyo yayıncılığında olan yapım-yönetim süreçlerine hâkim olmalarına, birlikte ekip ruhuyla çalışmalarına imkân sağlayan ve yaratıcı fikirler ortaya koyabilen bireyler yetiştirmek hedefinde olan Bozok FM yayınları önümüzdeki günlerde de proğramların zenginleşerek devam edeceği bildirildi.

20/03/2024 04:31
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ