TRAFİKTE KURALLAR YARIŞMASININ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

TRAFİKTE KURALLAR YARIŞMASININ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Trafikte Kurallar” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler, ödüllerini almak üzere İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ve Şube Müdürü Yasin Gürsoy ile birlikte İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer’i makamında ziyaret etti.

Bu ortaklaşa düzenlenen resim yarışması, çocukların trafik kurallarını öğrenmelerini, trafik kültürü ve farkındalık oluşturmalarını hedefliyor. İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek hediye takdiminde bulundu. Bu tür etkinliklerin, trafik güvenliği konusunda toplumda farkındalık oluşturmak ve eğitimde iş birliğini güçlendirmek adına önemli bir rol oynadığı vurgulandı.

Resim yarışmasıyla birlikte öğrencilerin trafik kurallarıyla ilgili bilinçlenmesi ve bu konuda toplumsal duyarlılık oluşturulması hedeflenirken, dereceye giren öğrencilerin özverili çalışmaları ve duyarlılıkları takdirle karşılandı./ Yeni Ufuk com tr.. (  Yusuf BAĞCI  )

04/05/2024 08:19
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ