SORGUNDA İŞ HAYATINDA ETKİLİ YAZIŞMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

SORGUNDA İŞ HAYATINDA ETKİLİ YAZIŞMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Sorgun Gençlik Derneği, Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında gençleri yakından ilgilendiren yeni bir projeye daha imzasını attı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje çerçevesinde "İş Hayatında Etkili Yazışma Teknikleri Eğitimi"  başlıklı proje 25-26 Haziran 2021 tarihinde hayata geçirildi.

SORGED Başkanı Halil Uğuz,bu son projeden 750 gencin yararlanacağını belirterek konuya ilişkin şunları söyledi :

“Projemiz ile gençlerin kişisel ve kişilerarası becerileri arttırmaya yönelik eğitimler, çalışma ziyaretleri, fuar, çalıştay, kariyer günleri ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Projemiz kapsamında, gençlerin iletişim becerileri, takım çalışması, organizasyon becerileri, problem çözme becerisi, kriz yönetimi, liderlik, analitik düşünce, sosyal girişimcilik gibi bilgi, beceri ve yeterlilikleri gelişecek. Proje faaliyetlerimiz Sorgun Gençlik Merkezi işbirliğinde yürütülmektedir. 12 ay sürecek proje faaliyetlerinden Yozgat bölgesinde ikamet eden, yaklaşık 750 genç yararlanacaktır.

İki günlük eğitimde gençlere, etkili yazılı iletişim teknikleri, yazışma teknikleri ve yazışma türleri, e-posta sayfa bileşenleri,  e-posta yazarken dikkat edilmesi gerekenler, resmi yazışmalar ve çeşitleri, resmi yazışmalarda dikkat edilmesi gerekenler ve resmi yazılarda sayfa düzeni konularında interaktif yöntemlerle verilmiştir.

Bu eğitim katılımcılara; e-posta ve resmi yazışmalarda yazılı iletişim kurallarında dikkat etmesi gereken noktaları öğreterek iş arama sürecinde başarılı bir görüşme gerçekleştirmeyi öğretmeyi amaçlamıştır. “

26/06/2021 21:15
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ