HAYIRSEVER İŞ ADAMI ŞAHİN 96 ÖĞRENCİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

HAYIRSEVER İŞ ADAMI ŞAHİN 96 ÖĞRENCİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

Yozgat’ın tanınmı iş adamı  ve hayırseveri Bilal Şahin ,Yozgattaki öğrencileri  sevindirmeye devam ediyor.İşadamı Şahin bu kez de büyük yatırımlar yaptığı Yozgat'ın Sorgun ilçesi Gedikhasanlı köyündeki  ilk ve ortaokulda eğitim öğretim gören 96 öğrenciyi sevindirdi.Okuldaki öğrencilere bisiklet armağan eden hayırsever işadamı Bilal Şahin ,”Küçük- büyük her kesimden insanları çeşitli vesilelerle sevindirmek bana huzur ve mutluluk veriyor’dedi.

Okul bahçesinde Bilal Şahin’in sürprizi ile bisikletlerine kavuşan Gedikhasanlıdaki 96 öğrenci adeta bayram sevincini yaşadılar.Gedikhasanlılı öğrenciler bisikletlerini törenle aldıktan sonra ‘Bilal amcamızdan Allah razı olsun..Onunla gurur duyuyoruz” dediler..

Okul bahçesinde düzenlenen bisiklet dağıtımına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal,bu konuda yaptığı açıklamada  iş insanı Bilal Şahin'in  Nakşibendi şeyhlerinden Gedikhasanlı Mehmet Şakir Efendi’nin hatırı için bu beldeye büyük hizmetler gerçekleştirdiğini vurguladı.Öcal, eğitime verdiği desteklerden  dolayı  da Şahin'e teşekkür ederek,"Eğitime her zaman destek olan iş insanımız Bilal Şahin bey, bir hayra daha imza atarak, köy okulumuzdaki bütün öğrencilerimizi sevindirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin."şeklinde konuştu. / sorgunpostası.com 

09/10/2021 06:06
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ