ŞİMŞEK,ŞEHİRDEN SONRA MERKEZ KÖYLERİNDE ZİYARET TURUNDA

ŞİMŞEK,ŞEHİRDEN SONRA MERKEZ KÖYLERİNDE ZİYARET TURUNDA

Ak Parti merkez ilçe başkanı Kazım Emiroğlu şehir merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından teşkilat mensuplarıyla birlikte köylerde de vatandaş ziyaretlerine başladı.Köylerde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Emiroğlu, merkeze bağlı Dayılı,Topaç,Köseyusuflu ve Beyvelioğlu köylerinde muhtar,imam ve vatandaşlarla sohbet etti.

Köy ziyaretlerinin bir açıklama yapan Ak Parti merkez ilçe başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek köy gezilerini değerlendirerek özetle şunları söyledi :

“Sıkılmadık el, dokunmadık gönül kalmayana dek” anlayışıyla Dayılı, Topaç, Köseyusuflu ve Beyvelioğlu köylerimizi ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik.Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızla hasbihal ettik, talep ve önerilerini dinledik, samimi sohbetlerine ortak olduk. Gönül bağlarımızı güçlendiren bu buluşmalar, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden biri oldu.

AK Parti olarak; milletimizle her zaman iç içe olmaya, her kapıyı çalmaya, her gönüle dokunmaya ve hemşehrilerimizle omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki en büyük gücümüz, aziz milletimizle kurduğumuz gönül bağıdır.

Ziyaretlerimize eşlik eden İl Genel Meclis Üyemiz Sn. Tahir Ersöz’e, Teşkilat Başkanımız Sn. Şuayip Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. Mehmet Gönül, Sn. Recep Arslan, Sn. Enes Canalp, Sn. Yılmaz Korkmaz ve Sn. Kahraman Kocaaslan’a; ayrıca bizleri sıcak bir şekilde karşılayan kıymetli muhtarlarımıza, köy temsilcilerimize ve tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.”

07/07/2026 21:34
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ