BOZOK ÜNİVERSİTESİNDE GÜZ DÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİM  HAZIRLIĞI

BOZOK ÜNİVERSİTESİNDE GÜZ DÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİM HAZIRLIĞI

Yozgat Bozok Üniversitesi 2020-2021 Eğitim öğretim güz dönemi için uzaktan eğitim dersleri için hazırlıklara devam ediyor. Bozok Üniversitesi  UZEM birimi tarafından oluşturulan Öğretim Tasarımı ve Teknolojileri Çalışma Grubu tarafından 2547 sayılı kanunun 5i maddesinde belirtilen derslerin video çekimleri gerçekleştiriliyor.

Video çekimleri için Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Radyo Televizyon Programcılığı Programı stüdyolarını kullanan teknik ekibimiz şu ana kadar Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1, Türk Dili 1 ve Yabancı Dil 1(İngilizce) derslerinin videolarının çekimlerini yapmaktadır. 2020-2021 Eğitim öğretim yılında bu derslerin uzaktan eğitimle işlenebilmesi için gerekli alt yapı ve sistemsel hazırlıklarını tamamlayan Bozok Üniversitesi , bu dönemde öğrencilerimize sorunsuz bir yapının hazırlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Öğrenci bilgi sistemi, öğrenme yönetim sistemi, çevrimiçi canlı ders vb. birçok özelliği içerisinde barındıran BOYSİS, UZEM tarafından öğretim elemanı ve öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. Tüm programlarda öğretim elemanlarının ders materyali paylaşımını ve öğrencilerin her ortamda ders materyaline ulaşmasını sağlamak için BOYSİS kullanacak olan Bozok Üniversitesi , bu konuda ihtiyacı olan tüm alt yapı hazırlıklarını tamamladı. Bozok Üniversitesinin uzaktan eğitim sistemi olacak olan BOYSİS, farklı biçimlerde destek sağlayacak yeni entegre uygulamalarla zenginleştirildi. BOYSİS aracılığıyla öğretim elemanlarımızın öğrenciler ile ders malzemesi paylaşma, forum özelliği ile konuları tartışma, ödev, sınav gibi özellikleri sisteme entegre edildi. Böylece uzaktan eğitim esnasında hem canlı dersler hem de kaydedilen derslerin tekrar izlenilmesi sağlanacağı bildirildi.

05/09/2020 20:01
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ