BOZOK ÜNİVERSİTESİNDE AB PROJELERİNE İLİŞKİN GÖNÜLLÜLÜK SEMİNERİ

BOZOK ÜNİVERSİTESİNDE AB PROJELERİNE İLİŞKİN GÖNÜLLÜLÜK SEMİNERİ

Bozok Üniversitesinde Kariyer ve Mezun Merkezi, kişisel gelişim seminerleri kapsamında “Avrupa Birliği Projelerinde Gönüllülük”  konulu seminer düzenlendi.

Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu, Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ayşe Şener Taplak, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ayşe Şener Taplak kariyer bilincinin oluşturulması ve öğrencilerin eğitimlerine ve yeteneklerine uygun alanlarda istihdam edilebilmeleri adına gerekli yetkinlikleri kazandırmalarının temel amaçları olduklarını belitti. Doç. Dr. Taplak, Kariyer ve Mezun Merkezi olarak iç ve dış paydaşlarla işbirliği içerisinde öğrencilere gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde katkı sunacak etkinliklere önem verdiklerinin altını çizdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu gençlerin akademik ve mesleki gelişimlerine önem verdiklerine dikkat çekerek öğrencilerin yetkinliklerini arttırma odaklı etkinliklerin devam edeceği bilgisini verdi.

 Açılış konuşmalarının ardından Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz tarafından Avrupa Birliği Gönüllük Projeleri (ESC), Youthpass  sertifikası, Europass CV ve Motivasyon Mektubu hazırlama konularında öğrencilere bilgiler verildi. Seminer sonrasında çevrimiçi oynanan oyun ile ilk üçe giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

24/03/2024 03:26
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ