KADIŞEHRİNDE SANDIK KURULUNA SİLAHLA SALDIRANLAR SERBEST BIRAKILDI

KADIŞEHRİNDE SANDIK KURULUNA SİLAHLA SALDIRANLAR SERBEST BIRAKILDI

Yozgata bağlı Kadışehri ilçesinde seçim günü meydana gelen olayda sandık kurulunda görevli 2 kişiye silahla ateş ederek yaralayan saldırganların serbest bırakıldığı bildirildi.

Kadışehri ilçesinde Pazar günü yapılan Belediye Başkanlığı seçimini Yeniden Refah Partisi adayı Davut Karadavut Ak Parti adayını geride bırakarak 10 oy farkıyla kazandı.Kadışehri Yankı mahallesindeki sandık kurulunda oy sayımını tamamlayan  sandık görevlileri akşam saatlerinde seçim odasına giren 2 kişinin silahlı saldırına maruz kaldı.Saldırganların  öncelikle sandığı kaçırmak istedikleri,kaçıramayınca da  sandık görevlilerine 2 el ateş edip kayıplara karıştırdığı  öğrenildi.Ancak ,jandarmalar Ak Parti adayının yakın akrabası  olduğu bildirilen saldırganları yakalayarak  adliyeye teslim ettiler.Şüphelilerin,sorgularından sonra serbest bırakıldıkları bildirildi.Bu arada olayda yaralanan  K.T ile A.A isimli şahıslar kaldırıldıkları ilçe hastanesinde tedavi edildiler.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut,saldırı olayından büyük üzüntü duyduğunu belirterek şunları söyledi :

"Bu zafer, sadece bizim değil, Kadışehri'nin zaferidir. Vatandaşlarımıza verdiği destekden dolayı  teşekkür ederim. Hep birlikte Kadışehri için çalışacağız ve ilçemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız" dedi.

02/04/2024 04:30
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ