‘MASARİFOĞLU’ AİLESİNİN ACI KAYBI..MELAHAT ABLA HAKKA YÜRÜDÜ

‘MASARİFOĞLU’ AİLESİNİN ACI KAYBI..MELAHAT ABLA HAKKA YÜRÜDÜ

Yozgat Eşrafından  emekli işadamlarından Nihat Masarifoğlu’nun eşi,Masarifoğlu Hukuk ve Danışmanlık şirketi sahibi Avukat İlhan Masarifoğlu ile İhsan ve İhsaniye Masarifoğlunun muhterem valideleri,Yozgatlıların ‘Melahat ablası ‘ kıymetli insan Melahat Masarifoğlu Ankara’da Hakkın rahmetine kavuştu.

Geçirdiği rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi altında bulunan 88 yaşındaki Melahat Masarifoğlu’nun vefatı ailesi,yakınları,Yozgat ve Ankaradaki tanıdık hemşehrileri ve  tüm sevenleri arasında üzüntü yarattı. Hemşehrimiz Nihat Masarifoğlu ise 63 yıllık eşini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı.Melahat Abla’nın eşi ve vefalı evlatları, acı haberi öğrenerek  üzüntülerini paylaşan tüm akraba,dost,arkadaş ve hemşehrilerine ‘Allah razı olsun’dediler.

Merhume’nin 9 Şubat Çarşamba günü öğle ve cenaze namazı sonrasında Ankarada  Karşıyaka mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

YOZGAT Gazetesi olarak muhterem merhum Melahat Masarifoğlu’na Allah’tan rahmet temennisiyle ailesi ve tüm sevenlerinin üzüntülerini yürekten paylaşır, sabır ve başsağlığı dileriz.

08/02/2022 19:40
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ