ERHAN ÖZEL ,DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ERHAN ÖZEL ,DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Önceki gün yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek Hakkın rahmetine kavuşan yerel sanatçımız  Erhan Özel son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Yozgat’ta uzun yıllar Bayrak TV’de çalışan ve daha sonra çalıştığı  Yozgat Belediyesi'nden emekli olan Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Yozgat İl Temsilciliği görevini de  yürüten Erhan Özel, Hastalığın son evresinde evinde istirahat halinde iken  hayatını kaybetti.

Vefatı Yozgatta büyük üzüntü doğuran Erhan Özel'in cenazesi dün  öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarı Topraklık mezarlığında toprağa verildi.

Merhum Özel’in cenaze namazına; Özel ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yozgat Valisi Ziya Polat, CHP Yozgat milletvekili Ali Keven, Belediye Başkan yardımcısı Murat Tanışman,Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclisi Başkanı İskender Nazlı , Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı , Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli,  DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Bulut, oda ve STK temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

12/05/2023 04:15
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ