POLAT: 2021 SIKINTISIZ BİTTİ.. 2022’DE HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

POLAT: 2021 SIKINTISIZ BİTTİ.. 2022’DE HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Yozgatın yerel parlamentosu konumunda bulunan il genel meclisi 2021 yılının son toplantısını Yozgat il özel idare salonunda tamamladı.Toplantıda bir konuşma yapan Yozgat Valisi Ziya Polat,il genel meclisi faaliyetleri açısından 2021 yılının sıkıntısız tamamlanlandığı belirterek  2022 yılı bütçesinin de 128,7 milyon liraya çıkarıldığını açıkladı.

Vali Ziya Polat,konuşmasında İl Genel Meclisinin il düzeyindeki etkinliklerini  anlatırken toplantıya katılan Yozgatın yerel parlamenterlerine  şöyle seslendi :

“2021 yılında yaptığınız yatırımlar verdiğiniz emekler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2021 yılında Yozgat'ta ilk defa beton yol uygulamasına geçtik. Birinci kat ve ikinci kat ile uğraşmayacağız. Kış ayından sonra beton yol uygulamalarına devam edeceğiz. Borçlandırmaya giderek seneye kilit parke taşı çalışmalarımıza ağırlık vereceğimizi düşünüyorum. 2021 yılı sıkıntısız bitti. 2022 bütçemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Vali Polat,konuşmasının son bölümünde ise şunları söyledi:

“Aynı kararlılıkla, birlik ve beraberlik içerisinde Yozgat'ımızın, ilçelerimizin, köylerimizin alt yapısını en iyi şekilde nasıl yapabiliriz, insanlarımızın yaşam kalitesini nasıl arttırabiliriz onun kaygısı içerisinde olacağız. Ek bütçelerle bütçemiz 128 milyon 700 bin liraya çıkardık hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın. Tabii sadece alt yapı çalışmaları değil tarım ve hayvancılık şehri Yozgat'ta tarım ve hayvancılık için ne yapabiliriz, tarım ve hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimize nasıl destek olabiliriz, İlçelerimizde özel projelere yapan arkadaşlarımız olursa onlara da destek olmaya çalışacağız.”

06/12/2021 11:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ