TEKNİK DİREKTÖR AVCU: ÇOK KARAKTERLİ BİR TAKIMA SAHİBİZ

TEKNİK DİREKTÖR AVCU: ÇOK KARAKTERLİ BİR TAKIMA SAHİBİZ

Grupta mücadele veren Yozgat Belediyesi Bozokspor Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Ankara T.K.İ hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Adnan Avcu gözetiminde antrenmanlarını sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor sahadan üç puanla ayrılmak istiyor. Her maçın öneminin ayrı olduğunu dile getiren Avcu, Yozgat Belediyesi Bozokspor olarak aldıkları sorumluluğun farkında olduklarını söyledi.

"Çok karakterli ve iyi bir takıma sahibiz"

Çok karakterli ve iyi bir takıma sahibiz diyen Avcu, “Geçtiğimiz hafta aldığımız farklı galibiyetten dolayı bütün oyuncularımı kutluyorum. Her maç bizim için final ve her maç bizim için çok değerli. Oyuncularımız gereğini yaptılar. Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimize yürüyüşümüz devam ediyor. Özellikle kazanırken hatalarımızı ortaya çıkarmak, hatalarımızdan ders çıkarmak, doğrularımızı daha artırmak adına çalışıyoruz. Farklı kazandığımız Şafakspor mücadelesinin son düdüğü ile birlikte o maçı geride bıraktık. Ankara TKİ maçı hazırlıkları teknik heyet olarak bizlerde zihinsel olarak başladı. Oynadığımız takımların tamamına saygı duyuyoruz. Ankara TKİ farklı bir takım. Hoca değişiklikleri oldu, takımın ahengi değişti. Bizi tehdit eden özellikleri var ama bizimde meydan okuyacağımız bir çok enstrümanımız var. Çok karakterli ve iyi bir takıma sahibiz. Sahaya kim çıkarsa çıksın elinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Şehrimizi, sevenlerimizi, taraftarlarımızı, başkanımızı temsil ediyoruz. Yozgat'ı temsil ettiğimizin farkındayız ve bu sorumluğu taşıyoruz. Bizlerde bu aile için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

08/12/2022 15:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ