MANAVGATTA TUTUKLANAN KATİL AĞABEYDEN KAN DONDURAN İFADE

MANAVGATTA TUTUKLANAN KATİL AĞABEYDEN KAN DONDURAN İFADE

Antalya'nın Manavgat ilçesi Türkbeleni mesire alanında bulunan ormanlık alanda 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi kardeşi Seyit Taha Y.yi   bıçaklayarak öldüren 18 yaşındaki kardeş katili S.Y bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cenazesi Antalya'dan uçakla Kayseri'ye, oradan da ambulansla Sorguna getirilen Seyit Taha Yüksel Karşıyaka Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazede ailesi ve yakınlarının ayakta zor durduğu görüldü.

CİNAYETİ 15 GÜRDÜR TASARLIYORMUŞ

Feci cinayet sonrası sevkedildiği mahkemece tutuklanarak Manavgat cezaevine gönderilen  Sinan Y., yargılandığı mahkemede verdiği ifade ile mahkeme salonunda duruşmayı izleyen herkesi dehşete düşürdü.Katil Sinan Y. İfadesinde şunları söyledi :

 “Kardeşimi öldürmem için herhangi bir sebep yoktu. Ben bilerek ve isteyerek öldürdüm. Babam bana ve diğer kardeşime ilgi göstermezken Taha’nın üzerine titriyordu. Bu yüzden sırf babam acı çeksin diye sevmeme rağmen kardeşim Taha’yı öldürdüm. 15 gündür onu nasıl öldüreceğimi tasarlıyordum”

CİNAYETİ BABASINA  ACI YAŞATMAK İÇİN PLANLAMIŞ

Sinan Y.’ Polis nezaretinde mahkemeye götürüldüğü  sırada Manavgat Adliyesi girişinde bekleyen akrabaları, bu gencin psikolojik sorunları olduğunu, kendisini psikoloğa götürmek isteyen ailesine ‘ben deli miyim, siz delisiniz’ şeklinde söylemlerde bulunduğunu, son 6 aydır perdeleri tamamen kapalı olan odasından sadece yemek yemek ve tuvalete gitmek için çıktığını, tuvalete girip ışığı kapatarak bir saat kadar kendi kendine konuştuğunu söylediler

Baba Osman Y.’nin küçük oğlu Seyit Taha Y.’yi diğer çocuklarından daha çok sevdiği için Sinan Y.’nin bu durumu kıskandığını söyleyen akrabaları Sinan Y.’nin zaman zaman ailesini de tehdit ettiğini, babasını kastederek, ‘Ona büyük acı yaşatacağım’ dediğini, Taha’yı öldürmek suretiyle babasına en büyük acıyı yaşattığını dile getirdiler.

07/08/2020 11:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ