Sayın Başbakan Yardımcımız ,bir televizyon kanalında halkın yastık altındaki altınlarını, devlet bankasına yatırmalarını ,harcamalarında kısıtlama yapmalarını istedi.Sanki müsrif bir halk varmış gibi.
Peki halk olarak biz zaten az bir gelirle yaşam mücadelesi veriyoruz .
Bizler tasarruf ederken ,milletvekillerinin arabalarının benzin parasını, lojman kirasını lojmanda harcadıkları, elektrik ,su havagazı paralarının kendilerinden alınacağı da söylenmeliydi.
Sadece halkı tasarrufa, çağırırken halktan altınlarını bankalara yatırmasını isterken sayın vekillere de neden bir özveri çağrısı yapılmıyor...
OKUR YORUMLARI
Verda Aral Gülbay
11.11.2017 09:51:00

Günaydın dostlarım, güzel günler görmek hepimizin hakkı oldu, bunu sonuna kadar hak ettiğimizden eminim. Benim için düşündüklerinix, beni çok mutlu etti. Ben sizlerden memnunum ama beni beğenmenize çok çok teşekkür ederim, içimden gelen samimiyet sizlerden aldığım güzel yorumlardan oluyor. Beni kabul etmenize çok teşekkür ederim, keşke babam ve abim de bu günleri görselerdi. Hepinize sonsuz teşekkürler ve sevgiler.

SUZAN
24.10.2017 14:51:00

Verda hanım, cevabınız için teşekkür ederim. Sizinde belirttiğiniz gibi yazarın, yüreğindeki duyguları aktarması bir marifettir. Ancak bu marifetin yanında gönül gözününde açık olması gerekiyor. yani, damlada ki deryayı, samandaki semayı görebiliyorsa o zaman sizin süsleme diye tarif ettiğiniz sanat kendiliğinden oluşur. başarılar sunuyor, sevgiler gönderiyorum.

verda aral gülbay
23.10.2017 18:56:00

YorumunuzSevgili Suzan hanım ;yazılrımı şiirlerimi beğenmeniz beni çok mutlu etti .Evet ilk yazılarımda çekingendim,acaba yanlış kelime seçerde yazdıklarımı beter ederim korkusu vardı galiba.
Anladım ki içimden gelenleri yazdığım zaman daha iyi oluyor .Süslenmiş cümler olmasa da samimiyetimi anlatmam sizlere ulşmamı sağlamış .İyi ki,varsınız iyi ki benim yazılarımı ,okuyarak bana destek verdiniz.
Sonsuz teşekkürşer.

Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ