YOZGATSPORUN AÇIK HAVADA DÜZENLEDİĞİ KONGRE ERTELENDİ

YOZGATSPORUN AÇIK HAVADA DÜZENLEDİĞİ KONGRE ERTELENDİ

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK olağanüstü kongresi için dün Cumhuriyet meydanında toplandı. Kongre Çoğunluk sağlanamadığı için 1 hafta sonra aynı saatte Yozgatspor Tesisleri’nde yapılacak.

Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü Başkanı Kazım Arslan, cumhuriyet alanında açık havada ve ayak üstü düzenlediği olağanüstü  kongreye erteleyerek bütün üyeleri olağanüstü kongreye davet etti.

Başkan Arslan gazetecilere konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Maalesef kötü bir sezon yaşadık ve o gidişin etkileri de halen sürüyor. Bu arada yeni sezonun başlama tarihi yaklaştı. Muhtemelen 17 ya da 24 Ekimde sezon başlayacak. Bununla ilgili hazırlıklarında tabii ki bir an önce yapılması lazım. Bu konuda bizlerde bir kısım taraftarlarında beklentisine isteklerine uygun bir şekilde bugün saat 11’de Cumhuriyet alanında bir kongre yapmak istedik. Bu tamamen taraftarın beklentisine uygun bir hareket şekliydi. Ama maalesef yönetici arkadaşlarımız, burada 116 tane kulübün üyesi var, şuanda kayıtlı üyesi var. Bu 116 üyeden yaklaşık 25-30 kişi civarında katılım oldu. Tabi bu kongreyi başlatmak için yeterli değil. Çoğunluk yok. Yozgatspor’un ne durumda olduğunu sizler ve kamuoyu bir defa daha görmüş oldu.”

DR.Arslan açıklamasında kendisini eleştiren   taraftarlara da değinerek “Umarım bundan sonra gelişi güzel sağda solda konuşup, Yozgatspor’u ve bizi yıpratmaya çalışanlar biraz daha düşünerek konuşur noktadan biran önce kurtulup daha üst liglere çıkması için gerekeni yapacağız.”dedi.Yozgatspor başkanı Arslan konuşmasının son bölümünde ise şöyle konuştu :

“Bundan sonrasında  İnşallah biraz daha farklı yönetim, daha geniş katılımlı bir yönetim oluşturmak için çalışmalarımız var. Yozgatspor’a maddi destek sağlayabilmek için birtakım çalışmalarımız var. Ama bu noktada tabii ki vilayetin Yozgatspor’a ilgisizliği de dikkat çekmesi gereken bir konudur. Sosyal medyada sürekli Yozgatspor’u konuşanların, konuşturanların gerçek manada Yozgatspor’a ilgisizliği de değerlendirilmesi gereken bir konudur. Yapacak bir şey yok. Gönül isterdi ki bugün çoğunluk sağlansın kongremizi tamamlayalım. Ama sağlanmadı. Bunun takdirini ve yorumunu, değerlendirilmesini sizlere bırakıyorum. İnşallah önümüzdeki hafta kongremizi tamamlamış olacağız.”

TEKNİK HEYET HAFTA İÇERİSİNDE BELLİ OLACAK

Teknik heyet konusunda kongreyi beklediklerini ifade eden Arslan, “O konuda da kongreyi bekledik aslında. Kongreden sonra karar verilsin dedik. Muhtemelen bu hafta içerisinde teknik heyetle ilgili kararımızı da veririz” şeklinde konuştu.

FEDERASYONA MÜRACAAT ETTİK

Müsabakaların nerede oynanacağı hakkında da bilgi veren Arslan, “Federasyona müracaat ederken birinci tercihimizi Yerköy İlçe Stadı olarak bildirdik. İkinci tercihimizi de Yozgat dış saha olarak bildirdik” ifadesini kullandı.

31/08/2021 23:26
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ