YOZGATSPOR’UN YENİ YÖNETİMİ 30 KİŞİDEN OLUŞTURULDU

YOZGATSPOR’UN YENİ YÖNETİMİ 30 KİŞİDEN OLUŞTURULDU

Kongresini bu ay başında gerçekleştirilen Yozgatspor 1959 FK , daha önce 7 kişi olan yönetim kurulu üye sayısını 30’a yükseltti.Yozgatspor Başkanı Dr.Kazım Arslan tarafından oluşturulan Yozgatspor 1959  futbol kulübünde şu isimler görev aldı:

Başkan Vekili Ahmet Yılmaz, Asbaşkanlar Mustafa Türkmen, Hacı Kartal, Gencay Koyunbaşoğlu aynı zamanda Ankara temsilcisi. Sekreter Mehmet Erol, Sekreter Yardımcısı Necati Kırlı, Sayman Harun Evcimen, Futbol Şube Sorumlusu Yunus Erciyas,     Deplasman sorumluları Ahmet Dalaslan, Eyüp Coşkun, Aydın Ergişi, Taraftar sorumluları Osman Solmaz, Okan Şenaltun, Hukuk İşleri Sorumlusu Ahmet Keskin, Medya sorumlusu Emin Erbek, İstanbul Sorumlusu Kaan Pınarcıoğlu    Üyeler, Nihat Kayhan, Abdülhabdi Koçak, Nuri Genç, Emrah Ünlü, Osman Yıldırım, Burak Yılmazer, Fatih Mermertaş, Kemal İbiş, Duran Küçükduman, Yasin Şahin, Oktay Yıldırım, Oğuzhan Gözde aynı zamanda İzmir sorumlusu, Abdülkadir Arslan. 

Konuya ilişkin basına bir açıklama yapan Yozgatspor başkanı üye aidatlarının da yeniden belirlendiğini belirterek şunları söyledi :

“ Yozgatspor daha güçlü bir yönetim ile inşallah yoluna devam edecek. Sezon başında  büyük sıkıntılar yaşadık, büyük sıkıntılı ortamlardan geçtik. Düşmeye aday takımlar arasında gösterildik. Bazılarında böyle bir beklenti oluştu ama  bu ligde kalıcı olacağız. Temennimiz çok iyi noktalarda almak istiyoruz. 6 hafta kaldı. İnşallah bu 6 haftayı da başarılı bir şekilde tamamlayıp ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki sende yeni yönetim kurulumuz ile birlikte şampiyonluğu kovalayacağız Bu arada Yıllık üye aidatını  1 200 lira olarak belirledik. Aylık 100 liraya geliyor. Aylık 100 lira üye aidatı ödeyen herkes Yozgatspor’a üye olabilecek”

21/03/2020 15:00
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ