YOZGATSPOR  LİGİN DİBİNE ÇAKILDI

YOZGATSPOR LİGİN DİBİNE ÇAKILDI

Misli.com 3. Lig 2. Gurup temsilcimiz  Yozgatspor 1959 FK  ligde kalma mücadelesinde Fethiye maçını da kaybetti. Fethiyespora 4-2  yenilen Yozgatspor  3 puan daha kaybedince 12 puanla adeta ligin dibine çakılı kaldı.Ligde bugüne kadar oynadığı 18 maçın 6’sını beraberlikle tamamlayan, 10 maçı kaybeden ve sadece 2 maçı kazanabilen Yozgatspor son Fethiyespor yenilgisiyle lig kalma umutlarını yitirmeye başladı.Yozgatsporun bu sezon ligde kalabilmesi için bundan sonra oynayacağı 13 maçdan  9’nu kazanması gerekiyor.Yozgatsporda kötü gidişat taraftarları derinden üzerken kırmızı siyahlı camiada gerginlik yarattı . Maçtan sonra  Yozgatspor taraftarları   Fethiye maçı yenilgisinin sorumlusu olarak Teknik Direktör Memduh Fidana tepki gösterdi.Karşılaşma sonrası soyunma odasında ise  bazı yöneticilerle Yozgatsporlu futbolcular arasında gerginliğe yol açan tartışmalar yaşandı.

YOZGATSPOR : 2- FETHİYESPOR : 4

Yozgat şehir stadının  yıkılması nedeniyle  lig maçlarını Sorgun ilçesinde oynayan Yozgatspor ,galibiyet için çıktığı Fethiye karşısında tutunamadı ..Yozgatspor 1959 FK’nın gollerini Yunus Emre Çabuker ile Boğtan Kızıltan atarken, Fethiyespor’un gollerini ise Yakup Alkan (2) Anıl Gir ve Alihan Tuncer kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika: 9 Fethiyespor 1-0 öne geçti. Sol kanattan Alihan topla sıfıra indi. Şutunu kaleci Yiğit çeldi. Dönen topu Anıl Gir tamamladı. 0-1   Sol kanattan Yunus Emre Cabuker harika bir gol attı. 0-2
Dakika: 18 Alihan’in ortasında ceza sahası içinde top Semih Oguz’in eline çarptı. Maçın hakemi penaltı noktasını gosterdi
Topun başına geçen Yakup Alkan takımını öne geçiren golü kaydetti. 1-2
Dakika: 67 sağ kanattan Semih’in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Bogtan’on sert şutunda top ağlara gitti. 2-3
Dakika: 72 Yozgatspor mutlak bir gol kaçırdı. Tayfun Bebek in ortasında ceza sahası içinde bulunan iki oyuncu da boş kaleye topu gönderemedi. Dakika 78 ‘de Fethiyespor 2-4 öne geçti.
Dakika: 80 Yozgatsporda Yunus Emre kırmızı kart gördü

11/02/2021 21:56
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ