YOZGATSPOR BÖLGESEL AMATÖR  LİG MAÇLARINA  HAZIRLANIYOR

YOZGATSPOR BÖLGESEL AMATÖR LİG MAÇLARINA HAZIRLANIYOR

Geçen sezon 3.lige veda eden ve  2021-2022 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek  olan Yozgatspor 1959 FK yeni sezonla ilgili hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.Yeni sezon öncesinde 18 futbolcu ile sözleşme imzalayan Yozgatspor,ilk hazırlık maçlarını Yalova ve Kayserisporla yapacağı öğrenildi.

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar Yozgatsporun yeni sezon hazırlıklarına ilişkin bilgi verirken şunları söyledi :

“ Şuanda Antrenmanlarımızı günden çift idman olarak devam ediyor aynı zamanda bazı oyuncular transfer ediyoruz .Amacımız taraftarlarımıza iyi bir Yozgatspor sunmak.. Hazırlık maçlarımız  var. Ayın 5’inde Yalovaspor ile ayın 6’sında da Kayseri ile hazırlık maçlarımız olacak. En iyi şekilde Yozgatspor’u taraftarın önüne çıkarmayı hedefliyoruz planlarımız onun üzerine aynı zamanda eksikliklerimiz var transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Taraftarlarımıza da şu mesajı vermek istiyorum herkes birlik beraberlik olsun hep beraber bu kulübü ileriye taşıyalım. hedefimiz üst sıralar kesinlikle kimseye ben hayal satmak istemiyorum .şampiyonluk olur olmaz ama şu andaki durumumuz belli .Ben kimseye şampiyonluk sözü veremem .verirsem yalan olur ve taraftarımızı şehrimizi aldatmış olurum. Ben net konuşmak istiyorum .bu takımın kapasitesi ve gücü belli kimse hayal kurupta şampiyon olacağız diye beklemesin herkes bunu bilsin”

Yozgatspor 1959 FK sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sözleşme imzalanan futbolcuarın isimleri şöyle açıkladı :

“Muharrem Kaya, Göktuğ Demiroğlu, Yunus Emre Aslan, Fıratcan Akbulut, Yusuf Çiçek, Deniz Öztürk, Doğukan Özkurt, Meriç Bayram, Burak Altunay, Musa Şahin, Yiğit Türkmen, Orhan Uzunboy, Ebubekir Taşkıngül, Ahmen Özen, Kerem Latif, Anıl Merthan Kurt, Yavuz Kaygısız, Hanifi Öz.”

03/10/2021 04:57
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ