YOZGATSPOR BAŞKANI DR.KAZIM ARSLAN’A İSTİFA ÇAĞRISI

YOZGATSPOR BAŞKANI DR.KAZIM ARSLAN’A İSTİFA ÇAĞRISI

3.lig  2.gurup futbol  temsilcimizin son haftalarda aldığı yenilgiler nedeniyle Yozgatspor camiasında sular durulmuyor.Kırmızı siyahlı takımın bir gurup taraftarları sosyal medya hesaplarından kulüp başkanı Kazım Arslan ile takımın sorumlulularını şiddetle eleştirirken , 2 iş adamı  ile 1 sportif direktörü  hemşehrimiz de Yozgatspor başkanı Dr.Arslan’a istifa çağrısında bulundu.Yozgatlı iş adamlarından Mehmet Yemenoğlu,Hakan Hamza Şöhret ile Sportif menajer Hasan Eğilmez ortaklaşa bir açıklamada yaparak  Cumhur ittifakının  Yozgat milletvekillerinin,Yozgat Valisinin , Belediye Başkanının  ve STK’ların kendilerini desteklemeleri şartıyla Yozgatsporu yönetmeye hazır olduklarını  bildirdiler.

Yozgatspor kamuoyu ve taraftarının takımın içerisinde bulunduğu  kritik durumu dikkate alarak  sezon başından bu tarafa kendilerine  kulüp yönetimine  talip olmaları yolunda baskı yaptıklarını vurgulayan İşadamı Mehmet Yemenoğlu, Hakan Hamza Şöhret ve Sportif Menajer Hasan Eğilmez takımın kötü gidişatının durdurulması için Yozgatsporda yönetim değişikliğinin kaçınılmaz  olduğunu belirterek Kulüp Başkanı Kazım Arslan’ı istifaya davet ettiler .Yozgatsporu yönetmeye hazır olduklarını bildiren Yemenoğlu,Şöhret ve Eğilmez’in  Yozgatspor camiasına ve taraftarına  hitaben hazırladıkları açıklama aynen şöyle :
“Son iki yıldır Yozgatspor’umuzun sportif başarısızlığı şehrin siyasi temsilcilerinin desteğini alamaması şehrimizin futboldan anlayan iş adamlarının yönetim anlamında ayrışması taraftar guruplarının takımdan desteğinin çekmesi Yozgatspor’un mali yapısının olmamasından yanlış hocalar yanlış oyuncu grubunun transfer yapılmasına neden olmuştur ve takımımızın gidişatı görünüyor ki tekrar amatör lige düşeceği kanaatimizce kesinleşmiştir üzülerek izliyoruz.
Son günlerde şahsımıza Yozgatspor taraftarı tarafından Kulübü almamız yönünde teveccüh vardır Yozgatspor taraftarına çok teşekkür ediyoruz sizler kadar bu takımı bizler de seviyoruz.
Yozgatspor kulübümüzü yönetmeye hazırız. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay beyin, Ak Parti Milletvekilimiz  Bekir Bozdağ, Ak Parti Milletvekilimiz Yusuf Başer, CHP Milletvekilimiz Ali Keven, MHP Milletvekilimiz Ethem Sedef, Yozgat Valimiz Ziya Polat, Yozgat Belediye Başkanımız sayın Celal Köse ve Yozgat sivil toplum kuruluşlarının Yozgatspor taraftarının desteğini almak kaydıyla sizler gibi bizler de Yozgat çocuklarıyız. Yozgatspor da Yozgat’ımızın meselesidir. Yozgat’ımızın tanınmasında Yozgatspor’dan etkili kuruluş yoktur diyoruz.
Mevcutta bulunan Yozgatspor Kulüp Başkanımız sayın Kazım Arslan beye emekleri için teşekkür ediyor, istifasını talep ediyoruz.”

15/02/2021 22:58
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ