YOZGATSPOR 1959 FK, KENDİ EVİNDE 3 PUAN DAHA KAYBETTİ

YOZGATSPOR 1959 FK, KENDİ EVİNDE 3 PUAN DAHA KAYBETTİ

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden  Yozgatspor 1959 FK, ligin 8’inci haftasında kendi evinde konuk ettiği  Aksaray ekibi Eskil Belediyespora 2-1 yenilerek 3 puan daha kaybetti. Kırmızı-siyahlı takım bu haftayı da yenik kapatınca taraftarlarını  üzdü.Yozgatspor taraftarları sahadan boynu bükük ayrıldılar. İlk yarıyı 1-1 kapatan Yozgatspor 1959 ekibi  ikinci yarıda rakibinin golüne engel olamayınca sahadan 2-1 yenik ayrılmak zorunda kaldı.Bu sonuçla 5 haftadır maç kaybeden  kırmızı-siyahlı takım 10 puanda kalarak puan cetvelinin 8’inci sırasında  yer aldı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta yer alan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK  5. Mağlubiyetinin ardından Teknik Sorumlu Alper Yeşil ve ekibi ile yolları ayırma kararı aldı. Kulüp  Yönetimi Eskil Belediyespor maçından sonra Teknik Direktör Yeşil,Yardımcı Antrenörü Temin Süngürlü ve Kaleci Antrenörü Serkan Koşar ile karşılıklı oturup sözleşmelerini feshetti.

Yozgatspor 1959 FK’da yeni hoca bulunana kadar takımı Sportif Direktör Feridun Dündar’ın çalıştıracağı ve  kırmızı siyahlı ekibi  ligin 9’uncu haftasında oynanacak olan  Hacılar Erciyesspor maçına hazırlayacağı öğrenildi.

21/11/2022 21:21
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ