YOZGATSPOR 1959 FK 5 FUTBOLCUSU İLE ANLAŞMA İMZALADI

YOZGATSPOR 1959 FK 5 FUTBOLCUSU İLE ANLAŞMA İMZALADI

Yozgatspor 1959 FK yeni sezon hazırlıklarını önceki gün tesislerde yaptığı ilk idmanla başlamıştı. Teknik Direktör Nihat Tinel yönetiminde yapılan ilk idman öncesi Yozgatspor’a katılmak isteyen oyuncular denenmiş başarılı görülen oyuncular kamp kadrosunda değerlendirmeye alınmıştı.

Yozgatspor tesislerde başladığı kamp programını aralıksız sürdürürken dış transferde de imzaları attırmaya başladı. Genç bir kadronun sinyalini veren teknik ekip aynı zamanda daha kırmızı siyahlı formayı terletmiş tecrübeli oyuncularla da el sıkışarak kadroya kattı.

Teknik Direktör Nihat Tinel yönetiminde bu sezon 2. Lig hedefi ile yola çıkan temsilcimiz Yozgatspor tesislerde yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.
TFF 3. Lig’de boy gösterecek olan temsilcimiz iç transferi tamamladıktan sonra dış transferde de atağa kalktı. Daha önce kırmızı siyahlı formayı giyen oyunculardan Anıl Merthan Kurt, Beytullah Ersoy, Ali Kaan Şahanbaz’ı yeniden kadroya dahil ederken, Kapodokya Göremespor’da oynayan Selim Öztürk ve Bilal Karataş’a da imza attırarak 5 oyuncuyu 2 yıllığına renklerine bağladı. Transfer çalışmaları bununla da kalmayıp devam ediyor. Yozgatspor yönetimi birçok oyuncu ile temaslarını sürdürüyor. Genç kadronun içerisinde tecrübeli isimlere de yer vererek dinamik aynı zamanda disiplinli bir kadro planlaması yapmaya çalışan yönetim ve teknik ekip tüm zamanlarını tesislerde geçiriyor. Tesislerde yapılan çalışmaları Kulüp Başkanı Kazım Arslan ve yöneticiler yakından takip ederlerken oyuncularla da bire bir görüşüyorlar.

17/08/2020 21:00
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ