YOZGAT TENİS KULÜBÜ,TESİS SORUNUNA ÇÖZÜM ARAYIŞINDA

YOZGAT TENİS KULÜBÜ,TESİS SORUNUNA ÇÖZÜM ARAYIŞINDA

Tenis sporunun Yozgat’ta tanıtımına katkıda bulunmak ve  bu sporu yaygınlaştırmak amacıyla bundan 2 yıl önce kurulan Yozgat Tenis kulübü üyeleri,önceki gün yapılan genel kurul toplantısında tesis sorununun çözümü için projeler üretme kararı aldılar.Bozok Üniversitesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen kongrede  kulübün başkanlığına Hakan Keleş seçilirken yeni  dönemin yönetim ,denetim ve disiplin kurulu üyeleri de belirlendi.

Yozgat kent merkezindeki Tenis Kulübü üyelerinin  biraraya geldiği genel kurul toplantısını Divan kurulu başkanlığına getirilen Sedat Tuygun yönetti.Kulüp başkanı Oktay Çoban, 2 yılda yapılan çalışmalar konusunda üyeleri bilgilendirdi. Çoban ,Kulübün aktivitelerini yoğunlaştırmak ve  daha fazla kitlelere hitap edebilmek için  yeni bir heyecan gerektiğini düşünerek genel kurul kararı aldıklarını açıkladı .Faaliyet ve denetim  raporlarının ıbra edilmesinden sonra Kongrede gündem gereği seçimlere  geçildi. Kulübün yeni dönem başkanlığına  Hakan Keleş getirildi.Yeni başkan Keleş kongrede yaptığı konuşmada, hedeflerinin  kulübün tesis sorununu acilen çözümlenmek olduğunu  belirterek  “ Tesis sorunu çözüldüğü zaman gençlere, Yozgat halkına tenis sporunu tanıtmak, sevdirmek, tenis sporunu yaygınlaştırmak amacımız olacaktır. İleriki süreçte Yozgat'tan yetişen tenis sporcuları görmek en büyük hedefimiz olacaktır.” dedi. Kulübün kurumsallaşmasında emeği geçen önceki yönetim kuruluna teşekkür eden Hakan Keleş  tesis konusunda da “ Tesis sorunu önümüzde duran en büyük sorundur. Bu sorunu çözmek için projeler üretip, çözüm yolları bulacağız. Tüm kurumlarla iş birliği yapacağız “şeklinde konuştu.

Yozgat Tenis kulübünün yeni yönetim,disiplin ve denetim kurulu üyeleri ise şu üyelerden oluşturuldu :

YÖNETİM KURULU ( ASİL)

Hakan Keles, Eren Akbuğa, Ugur Gezer, Emine Koçkaya, Mehmet Caniklioğlu, Tekmile Bölükbaşı / YEDEKLER : Sevim Çimke, Caner İldeş, Erkan Toprak, Ali Şirin Gevher, Oktay Çoban

DİSİPLİN KURULU : Sedat Tuygun, Mustafa Kolatar, Mustafa Karakoç / YEDEKLER : Berk Küsbeci, Tuba Çiftçi Küsbecİ

DENETLEME KURULU  (ASİL) : Selda Yüzer Alsaç, Tansu Uskutoğlu, Ayşen Caniklioğlu  / YEDEKLER Yunus Arıkan  ve Can Meşe

08/06/2021 21:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ