YOZGAT BOZOKSPORDAN BAŞKAN ARSLAN’A YÖNELİK SERT ELEŞTİRİLER

Yozgat Bozokspor yönetimi, Ordu play-Off maçı öncesinde 2 milyon lira parasal destek istediği Yozgat Belediye Meclisinin red kararı üzerine sosyal medya hesabından ‘ Tüm Yozgat Gerçekleri Okusun’ Başlığı altında bir açıklama yaparak Başkan Dr. Kazım Arslan’a çok sert sorulu eleştiriler yöneltti.Yozgat Bozokspor kulübü tarafından dün akşam saat 21 sıralarında Yozgat Bozokspor face sayfasında yayımlanan açıklamada Kazım Arslana yönelik “Yıllardır bu şehrin çocuklarını futbolu kullanarak kendi tarafına çekmeye çalışıp böldün parçaladın, yetmedi Bozoksporu da güvendirip yarı yolda bıraktın.” İfadeleri kullanıldı.Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı iki duvar asında çekilmiş eski bir fotoğrafıyla birlikte sosyal medya hesabında yayımlayan ve adeta eleştiri yağmuruna tutan Yozgat Bozokspor yönetimi, konuya ilişkin aynen şu açıklamayı yaptı :
“TÜM YOZGAT GERÇEKLERİ OKUSUN
Takımın önemli Ordu maçından önce oyunculara motivasyon sağlamak amacıyla partilerin il meclis üyeleriyle görüşme sağladık. Konunun Belediye meclisinde gündeme gelmesini oyunculara maddi destek sağlanmasını talep ettik. Adalet ve Kalkınma Partisi ,Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerine takımımızla ilgili bu konuyu gündeme taşıdıkları ve vermiş oldukları destek için teşekkür ediyoruz.
GELELİM GERÇEKLERİ KONUŞMAYA
Tüm şehir artık bilsin ki Kazım Arslan şehrin takımı olan Bozoksporun başarısını değil, her fırsatta siyasetine alet edip uyanık şekilde yok olması için uğraş vermektedir.
Kendisine soruyoruz, sezon başında Kulüp başkanı Alparslan Akyüz’ü güvendirip, ‘ takıma belediye olarak her türlü maddi desteği sağlarız’ dedin mi demedin mi ?
Devre arasında yaşanan krizde çıkıp ‘10 Milyon TL üç aşamalı olarak vereceğiz’ deyip tüm şehirde yine Kazım Arslan yaptı yapacağını dedirtip algı yaptın mı yapmadın mı? İnsanlar seni şehri emin yani sözünde duran kişi olarak biliyor. Kazım Arslana soruyoruz,
‘Gerçekten şehri emin misin ?’
Yıllardır bu şehrin çocuklarını futbolu kullanarak kendi tarafına çekmeye çalışıp böldün parçaladın, yetmedi Bozoksporuda güvendirip yarı yolda bıraktın.
Bugün mecliste gündeme alınan konuyu geçiştiren ve bu şehrin kaderiyle oynayan Kazım Arslanı şehir artık tanısın. Bu saatten sonra yapmış olduğun herşeyin karşısında olacağız. Sen cebinde traş parası olmayan oyuncuların verdiği onur mücadelesinde destek değil başarısızlığı avuçlarını ovuşturarak bekledin. Ama bilmeni istiyoruz, sen değil Yozgat ve onurlu oyuncularımız kazanacak.
Tüm şehrimize ilan ediyoruz. Derdimiz insanları kırıp yıkmak değil ama verilen sözlerin tutulması noktasında girişimde bulunmaktır. Bizi ister iyi bilin, ister kötü biz bu şehrin takımı için son düdüğe kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.
Kazım Arslan son olarak sana diyoruz ki ; yaptığın siyaset ve algı operasyonları değil. Biz kazanacağız. Sen tarihin tozlu sayfalarına bu şehrin takımına destek olmayan, sözünü tutmayan belediye başkanı olarak yazılacaksın.
BİZ KAZANACAĞIZ, YANİ YOZGATIN ÖZ ÇOCUKLARI KAZANACAK”
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ise Yozgat Bozokspor yönetiminin bu açıklamasına yurt dışında bulunması nedeniyle henüz yanıt vermedi.Arslanın cevabını yurt dışı dönüşünde vermesi bekleniyor.








