YERKÖYDE  GENÇLERE KONFORLU GENÇLİK MERKEZİ PROJESİ

YERKÖYDE GENÇLERE KONFORLU GENÇLİK MERKEZİ PROJESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla Yerköy ilçesinde yeni ve  modern gençlik merkezi inşa ediliyor.Yerköy Gençlik Merkezi ilçedeki gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere katılımını teşvik edecek. Gençlerin sosyal ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen Gençlik Merkezinde müzik atölyesi, el sanatları atölyesi, resim atölyesi, bilişim ve kodlama atölyesi, kütüphane gibi alanlar yer aldı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan,gençlerin serbest zamanlarını değerlendirebilecekleri bir ortam sunacak olan merkezin aynı zamanda gençlerin proje ve fikirlerini hayata geçirmelerine de olanak tanıyacağını dile getirdi.

Vali Özkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada  özetle şunları söyedi :

“Yerköy Gençlik Merkezi, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerine yardımcı olacak. Ayrıca, tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve spor faaliyetler gibi etkinlikler düzenlenerek gençlerin sosyal beceriler kazanmalarını ve paylaşımlarda bulunmalarını sağlayacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlere yönelik imkanlarını gençlere ulaştırmada önemli bir role sahip olacak olan Yerköy Gençlik Merkezi, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine destek olacak”

17/02/2024 09:49
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ