VETERANLAR  SORGUNA  İKİNCİLİK KUPASI İLE DÖNDÜ

VETERANLAR SORGUNA İKİNCİLİK KUPASI İLE DÖNDÜ

Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu’nun Antalya’da düzenlediği 19 Mayıs Futbol şölenine katılan Sorgun Gençlik Veteranlar Spor Kulübü, ilk turnuvasında büyük bir başarıya imza attı.

Pandemi süreci içerisinde kurulan ve antrenman dışında herhangi bir sportif faaliyete katılamayan Sorgun Gençlik Veteranlar takımı, katıldığı ilk sportif faaliyet olan ve Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu’nun Antalya’da düzenlediği 19 Mayıs Futbol Şöleni Konfederasyon Kupası’nda final oynayarak ikincilik kupasını Sorgun’a kazandırdı.

Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu’nun bu yıl ilk kez düzenlediği turnuvada rakipleri Aksaray Masterler’i 1-0 , İzmir Aliağa Masterleri 3-2 ve yarı finalde Düziçi Masterleri penaltılarla 5-3 yenerek finalde Niğde 51 Masterler’la karşı karşya geldi. Kadro sıkıntılarına rağmen mücadeleyi ve centilmenliği turnuva sonuna kadar bırakmayan Sorgun temsilcisi, final karşılaşmasında sahadan 3-1 mağlup ayrılarak turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

İkincilik Kupasını düzenlenen törende alan takımın Teknik Sorumlusu Hasan Mol kendilerine büyük destek veren herkese teşekkür etti. 19 Mayıs Masterler Duayeni ödülüne de layık görülen Hasan Mol yaptığı açıklamada; "Bu başarıda emeği geçen Gençlik ve Spor ilçe müdürümüz sayın Levent Tuncer Bey’e, Başkanımız Oğuzhan Arslan, Yöneticilerimiz Ümit Gördün, Harun Aşar, Mustafa Akar, takım kaptanımız Salih Öksüz ve futbolcularımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ayrıca Yozgat Masterlere hem bizlere oynadığımız maçlarda verdiği destek, hem de tecrübelerini bize aktardıkları için minnettarız. Onlar olmasa biz bu başarıyı elde edemezdik” ifadelerini kullandı.

26/05/2021 23:25
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ