VETERANLAR BU YIL ‘MUSTAFA BACANLI’ ANISINA MÜCADELE EDECEK

VETERANLAR BU YIL ‘MUSTAFA BACANLI’ ANISINA MÜCADELE EDECEK

Yozgat  Bozok Yıldızları veteranlar  futbol takımı, bu yıl 9. su  düzenlenecek olan Atatürk Bahar turnuvasında geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Mustafa Bacanlı anısına mücadele edecek. . 

Yozgat’ın yetiştirdiği değerli isimlerden, Türkiye Kamu-Sen eski İl Temsilcisi, Yozgat Belediyesi MHP Meclis Üyesi Mustafa Bacanlı  2019 yılının Ağustos ayında geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılmıştı . Yozgat Bozok Yıldızları Veteran takımı da vefa örneği göstererek  bu yıl Antalya’da düzenlenecek olan  9. Atatürk bahar turnuvasında merhum Mustafa Bacanlı’nın anısını mücadele  vererek adını yaşatacak. 

Yozgat Bozok Yıldızları veteranlar futbol takımı yıllarca amatör futbol oynayan Seher Vakti Spor Ekibi ve Bozok Yıldızları Futbol takımının hem üyesi hem de futbolcusu Merhum Mustafa Bacanlı’nın adını yaşatmak  ve  unutmamak için bir vefa örneği sergiledi.

Yozgat Bozok Yıldızları veteranlar futbol takımı bu yıl 22-25 Ekim tarihleri arasında 20 il veteran takımının katılımı ile Antalya’da düzelecek olan 9. Atatürk Bahar Turnuvasında Mustafa Bacanlı’nın resim ve isminin yer aldığı forma ile sahaya çıkarak mücadele verecek. 

Yozgat Bozok Yıldızları veteranlar futbol takımı Başkanı İbrahim Zeki,  Yozgat amatör futbolunun unutulmaz ismi merhum Mustafa Bacanlı’nın  adının yaşatılması amacıyla özel forma yaptırdıklarını söyledi.  Yozgat ekibi olarak her yıl turnuvaya katıldıklarını belirten Zeki, “ Takımımız üyesi ve futbolcusu Mustafa Bacanlı,  8 turnuvanın tamamına katılarak takımımızın formasını terletmiş  ve başarısı için mücadele etmişti. Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Mustafa Bacanlı kardeşimizin  üzüntüsünü hala yaşıyoruz. Yönetim ve takım arkadaşlarımızla bir karar alarak bu yıl  9. su düzenlenecek Atatürk Bahar Turnuvasında Mustafa Bacanlı kardeşimizi unutmamak, unutturmamak  ve adını yaşatmak amacıyla özel bir forma hazırladık. Oynanacağımız müsabakalarda tüm formanın arkasında Mustafa Bacanlı önünde ise fotoğrafının yer aldığı siyah kırmızı renkli forma ile çıkarak onun ismine yakışır bir şekilde mücadele vereceğiz. 

13/10/2020 19:18
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ