SORGUNSPOR VOLEYBOL TAKIMINA 9 OYUNCU TRANSFERİ

SORGUNSPOR VOLEYBOL TAKIMINA 9 OYUNCU TRANSFERİ

Sorgunspor bu yıl voleybol ligine iddialı bir şekilde hazırlanıyor.Bu amaçla Sorgunspor voleybol takımına  9 yeni oyuncu transfer edildi.Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, voleybol takımı olarak bu yıl daha genç ve daha heyecanlı bir takım kurmak istediklerini belirterek “ Bu ligde hedefimiz üst sıralarda yer alarak Avrupa kupalarına katılmak. İlçemizin yalnızca Türkiye’de değil, Avrupa’da da tanıtımını, reklamını yapmak” dedi.

Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Ergin Gül ise yaptığı açıklamada, bu aşamada  9 oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını kaydederek şunları söyledi :

 “Hocamız ile birlikte yaklaşık 2 aylık bir araştırma sonucunda bu genç arkadaşlarımızla anlaştık. Her ne kadar arkadaşlarımız çok genç olsalar da hepsi Türkiye'nin önemli takımlarının formalarını giymiş ve başarılı olmayı çok isteyen oyuncular. Şimdilik 9 oyuncu ile resmi sözleşme imzaladık. Bu arkadaşlarımızın içerisine deneyimle birkaç oyuncu ile en az iki yabancı oyuncu ilave etmeyi istiyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. Kesinleşince Sorgun spor kamuoyu ile paylaşacağız”

Yapılan konuşmaların ardından Sorgunspor voleybol kulübü pasörler; Çağlar Aksoy, Selim Demir,orta oyuncular; Murat Palavar, Ahmet Samet Baltacı, Smaçörler; Burhan Zorluer, Kadir Gürkan Uz, liberolar; Mesut Akman, Ümit Demir ve Pasör Çaprazı Berkant Hızarcı ile sözleşme imzalandı.

24/06/2020 17:27
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ