SORGUN UMUTSPOR ENGELLİLER TAKIMI LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

SORGUN UMUTSPOR ENGELLİLER TAKIMI LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü ligin ilk karşılaşmasında parkeden galibiyetle ayrıldı.

Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü, 2022-2023 basketbol sezonunun ilk mücadelesinde Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaştı. Sorgun Kapalı Spor Salonunda oynanan maça etkili başlayan temsilcimiz, devreyi rakibi karşısında 31-23’lük skorla önde tamamladı. Oyun hakimiyetini elinden bırakamayan Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü, parkeden 48-43’lük skorla ayrılarak sezonun ilk galibiyetini aldı. 
Karşılaşmayı sporcuların ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşta takip ederek temsilcimize destek verdi. 
Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Zeynep Ertal Altunkuyu, oyuncularını galibiyet dolayısıyla tebrik ederek karşılaşmanın centilmenlik havası içerisinde geçtiğini söyledi. Sezona iyi hazırlandıklarını ve ligin ilk maçında parkeden galibiyet ile ayrıldıklarını da ifade eden Altunkuyu, kendilerini yalnız bırakmayan ve destekleyen sporseverlere teşekkür etti.
Temsilcimiz Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü, ligin ikinci haftasında ise Ankara deplasmanında Lotus Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile 4 Aralık Pazar günü saat 12.00’da Yenimahalle Spor Salonu’nda karşılaşacak.

28/11/2022 23:51
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ