SORGUN BELEDİYESPOR SON 2 MAÇTA BİR GALİP, BİR DE MAĞLUP

SORGUN BELEDİYESPOR SON 2 MAÇTA BİR GALİP, BİR DE MAĞLUP

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden takımımız Sorgun Belediyespor çift maçın oynandığı geçen hafta bir maçı kazanırken, bir maçtan da yenik ayrıldı.

Sorgun Belediyespor, Çarşamba günü evinde Urfa Temsilcisi Haliliye Belediyespor ile karşılaştı.

Sete iyi başlayan taraf konuk ekip olsada, hemen toparlanan Sorgun Belediyespor, üst üste aldığı sayılarla 3-2 öne geçti ancak bu setin teknik molasına 12-11 Haliliye Belediyesi önde girdi.

Teknik mola sonrası oyuna ağırlığını koyan Sorgun Belediyespor farkı 3 sayıya çıkartıp 17-14 öne geçince Haliliye ilk molasını almak zorunda kaldı. Mola sonrası üstünlüğünü sürdüren Sorgun Belediyespor set sonuna 4 sayı farkla 23-19 önde girince, Haliliye ikinci molasını da alsa da seti 25-19 kazanan taraf Sorgun Belediyespor oldu.

Maçın ikinci seti karşılıklı sayılarla başladı ve bu setin teknik molasına bu kez biz 12-10 önde girdik.

Teknik mola sonrasında da üstünlüğümüzü koruyarak farkı 3 sayıya çıkarıp durumu 20-17 yapınca Haliliye ilk molasını aldı.  Moladan iyi dönen taraf biz olduk ve farkı 4 sayıya çıkarıp durumu 22-18 yapınca Haliliye son molasını da aldı ancak bu seti de biz 25-20 kazanan taraf olduk ve setlerde durumu 2-0 a getirdik.

Maçın üçüncü setine iyi başlayan konuk ekip Haliliye belediyespor oldu ve set başında 5-2 öne geçince Sorgun Belediyespor hemen ilk molasını aldı.

Sorgun Belediyespor moladan da iyi dönemeyince Haliliye farkı giderek açtı ve teknik molaya 6 sayf farkla 12-6 önde girdi.

Mola sonrası biraz toparlanan Sorgun Belediyespor aradaki sayı farkını 3 sayıya kadar düşürerek 13-16 ya getirse de bu dakikadan sonra Haliliye oyundaki ağırlığını artırarak farkı 5 sayıya çıkarıp durumu 13-18 yaptı biz de setteki ikinci molamızı aldık.

Mola sonrası Sorgun Belediyespor üst üste iki sayı alınca bu kez Haliliye mola aldı. Set sonunda iyi oynayan taran biz olduk ve farkı bir sayıya kadar düşürerek durumu 20-21’e getirdik ancak toparlanan Haliliye Belediyespor bu seti 22-25 kazanmasını bildi.

Maçın son seti karşılıklı sayılarla başladı. Sorgun Belediyespor giderek oyuna ağırlığını koydu ve teknik molaya bu kez biz 6 sayı farkla önde girdik.

Oyundaki üstünlüğümüzü set sonuna kadar sürdürerek bu seti 25-23 ve maçı da 3-1 kazanan taraf olduk.

SORGUN BELEDİYESPOR-ARKAS SPOR

Haftanın ikinci maçı cumartesi günü yine Sorgun Kapalı Spor Salonu’nda oynandı.

Takımımız Sorgun Belediyespor bu kez şampiyonluğun güçlü adaylarından Arkas Spor ile karşılaştı.

Baştan sona konuk ekibin üstünlüğü ile geçen maçın ilk setine Arkas Spor üst üste aldığı sayılarla başladı ve set başında bir anda 9 sayılık bir fark yaparak teknik molaya 12-3 önde girdi.

Özellikle Efe mandıracı’nın aldığı sayılarla aradaki farkı açan Arkas bu seti 25-12 gibi 13 sayı farkla önde bitirdi ve setlerde 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci seti karşılıklı sayılarla başlasa da 8-8 den sonra Arkas yine farkı açtı ve teknik molaya 12-8 önde girdi.

Cepeda’ya iyi blok koyan Arkas karşısında yapılan değişiklikler de konuk ekibin sayılarına engel olamayınca, bu seti de 25-19 Arkas kazandı.

Maçın son setinde yabancılardan sadece Lazar sahada kaldı ve diğer yabancıların yerine genç oyuncularımız oyuna girdi.

Arkas bu sette de yine üstünlüğünü sürdürerek teknik molaya bu kez de 7 sayı önde giren taraf oldu.

Teknik mola sonrası biraz toparlandık ve aradaki sayı farkını 2 sayıya kadar düşürerek durumu 19-21 e getirince bu kez Arkas mola aldı.

Moladan iyi dönen İzmir temsilcisi set sonunda oyuna ağırlığını koyarak seti 25-20 maçı da 3-0 kazanmasını bildi.

Voleybol: AXA Sigorta Efeler Ligi

Salon:Sorgun

Hakemler:İbrahim Ünal, Tolga Can Dinçer

Sorgun Belediyespor: Murat Palavar, Cepeda, Cirovic, Ahmet Samet Baltacı, Selim Demir, Pavlovic (Mesut Akman, Ümit Demir, Hüseyin Koç, Yiğit Yıldız, Rahmi Çağlar Aksoy, Burhan Zorluer, Kadir Gürkan Uz)

Arkas Spor: Blankenau, Burak Güngör, Mustafa Koç, Efe Mandıracı, Çağatay Durmaz, Yiğit Gülmezoğlu, (Bravo, Mirza Lagumdzija, Wınkelmuller )

Setler: 12-25, 19-25, 20-25

Süre: 75 (23, 28, 24)

Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi  22. hafta maçında Sorgun Belediyespor evinde Arkas’a 3-0 yenildi. (sorgunpostasi.com)

22/12/2020 20:05
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ